BALLEM, INICIACIÓ ESPORTIVA I MINI- BÀSQUET (*): els nens/es han d’anar vestits amb roba còmode i calçat esportiu (evitar roba rígida tipus camises, texans,… no portar sabates sinó calçat esportiu sense cordons que se’l puguin posar ells sols, etc.)

Segons l’espai on els nens/es fan l’activitat poden berenar o no:

SI berenen: Iniciació esportiva (divendres) i Mini-bàsquet (dimecres i divendres). Fan activitat a la pista i, per tant, tenen 5-7 minuts per berenar mentre la pista queda lliure.

NO berenen: Ballem i Iniciació esportiva (dimarts). Fan activitat a psicomotricitat i al gimnàs respectivament, per tant comencen puntuals l’activitat a les 16:30h.

 

MINI- TRAMPOLÍ (*): els nens/es han d’anar vestits amb roba esportiva (malles si és possible), mitjons blancs i cabell ben recollit (en el cas de les nenes).

Els nens/es que fan aquesta activitat NO berenen.

 

PATINATGE URBÀ (*): per realitzar aquesta activitat és obligatori portar les següents proteccions: casc, genolleres, colzeres i canelleres. Si cap nen/a es deixa alguna d’aquestes proteccions no podrà realitzar l’activitat per motius de seguretat.

Els nens/es que fan aquesta activitat NO berenen.

 

BÀSQUET (*): és molt important que els nens/es vagin vestits amb roba esportiva, calçat de bàsquet, cabell ben recollit i no portin ni rellotges, ni collarets, ni polseres, etc.

Els nens/es que fan aquesta activitat SI berenen.

 

AULA D’ESTUDI (*):  els nens/es que fan aquesta activitat SI berenen, tenen uns 10 minuts aproximadament.

 

El berenar ha de ser una cosa petita i ràpida de menjar ja que disposen de poc temps.

(*) En cas de pluja totes les activitats esportives que es realitzen en espais d’interior no es veuen afectades. Les activitats d’exterior es reubiquen en altres espais i realitzen jocs/ activitats alternatives adaptades al màxim a l’esport en qüestió.

 

MÚSICA: Poden portar un petit berenar els grups de 1r a 6è ja que la durada de l’activitat és més llarga.

 

ANGLES I ALEMANY: poden portar un petit berenar, ja que fan una petita pausa.

 

PISCINA: us adjuntem el llistat de tot allò necessari, i que hauran de dur els/les vostres fills/es en una bossa o motxilla apart:

–       Banyador

–       Xancletes(ser possible “crocs”,  son més fàcils de posar)

–       Tovallola, a ser possible amb forat pel cap, tipus ponxo.

–       Casquet de bany de roba per als més petits (més fàcil de posar) i de silicona pels que ja salten a la piscina gran (així no se surt).

Demanem que, si és possible, i per facilitar la tasca, els nens i nenes duguin posat de casa el banyador i dur dins la motxilla la roba interior pertinent per al canvi. Roba còmoda que sigui fàcil de posar i treure.

 

ART: cal portar una bata, per pintures, manualitats, etc.

 

TEATRE I BATUKADA: en aquesta activitat, de moment no és necessari portar res.

 

 Les activitats extraescolars que es realitzen normalment al gimnàs es poden veure afectades esporàdicament per reunions de l’escola, la qual cosa no implica que no es realitzin.