Què cal portar a les extraescolars?

screenshot308
BALLEM, INICIACIÓ ESPORTIVA, MINI- BÀSQUET i ZUMBA KIDS (*): els nens/es han d’anar vestits amb roba còmoda i calçat esportiu (evitar roba rígida tipus camises, texans,… i no portar sabates sinó calçat esportiu sense cordons que se’l puguin posar ells sols, etc.)

Segons l’espai on els nens/es fan l’activitat poden berenar o no:

SÍ berenen: Iniciació esportiva (divendres) i Mini-bàsquet (dimecres i divendres). Fan activitat a la pista i, per tant, tenen 5-7 minuts per berenar mentre la pista queda lliure.

NO berenen: Ballem, Iniciació esportiva (dimarts) i Zumba Kids. Fan activitat a psicomotricitat i al gimnàs, respectivament, per tant comencen puntuals l’activitat a les 16:30 h.

MINI- TRAMPOLÍ: els nens/es han d’anar vestits amb roba esportiva (malles si és possible), mitjons blancs i cabells ben recollits (en el cas de les nenes). NO berenen.

PATINATGE URBÀ(*): per realitzar aquesta activitat és obligatori portar les següents proteccions: casc, genolleres, colzeres i canelleres. Si cap nen/a es deixa alguna d’aquestes proteccions no podrà realitzar l’activitat per motius de seguretat. NO berenen.

BÀSQUET(*): és molt important que els nens/es vagin vestits amb roba esportiva, calçat de bàsquet, cabells ben recollits i que no portin ni rellotges, ni collarets, ni polseres, etc.Què cal portar a les extraescolars? SÍ berenen.

AULA D’ESTUDI: SÍ berenen (tenen uns 10 minuts aproximadament)

(*) En cas de pluja totes les activitats esportives que es realitzen d’exterior es traslladen a altres espais i es realitzen jocs/ activitats alternatives adaptades al màxim a l’esport en qüestió.

ANGLÈS (a la tarda): SÍ berenen (fan una petita pausa).

PISCINA: NO berenen. Us adjuntem el llistat de tot allò necessari, i que hauran de dur els/les vostres fills/es en una bossa o motxilla a part:

Banyador (en el cas de les nenes pot ser biquini)

Xancletes (si és possible que no portin sivelles, ja que soón més fàcils de posar)

Tovallola, si és possible amb forat per al cap, tipus ponxo.

Casquet de bany (si és possible de silicona, així el cabell no es mulla tant).

Demanem que, si és possible, i per facilitar la tasca, els nens i nenes duguin posat de casa el banyador i dur dins la motxilla la roba interior pertinent per al canvi. Roba còmoda que sigui fàcil de posar i treure. Si tenen el cabell llarg, l’han de portar recollit.

Tota la roba, xancletes, gorrocasquet, taps per a les orelles (si els n’han de fer servir), etc. ha d’anar marcada amb el nom del nen/a.

Pares i mares voluntaris: Aquells pares i mares que vulguin i puguin venir a ajudar els nens a canviar-se seran molt benvinguts, i d’aquesta manera agilitzarem l’entrada i sortida. Això si, necessitem que vinguin a ajudar a TOTS els nens i nenes i que segueixin les instruccions de les monitores responsables. Si hi ha molts voluntaris mirarem la millor manera d’organitzar-ho. Gràcies per l’ajut.

ART: Cal portar una bata. NO berenen.

IOGA: Roba còmoda i mitjons antilliscans. NO berenen.

MÚSICA, TEATRE I BATUKADA: en aquesta activitat, de moment no és necessari portar res. NO berenen

El berenar ha de ser una cosa petita i ràpida de menjar, ja que disposen de poc temps.

Les activitats extraescolars que es realitzen normalment al gimnàs es poden veure afectades esporàdicament per reunions de l’escola, la qual cosa no implica que no es realitzin.