portada_matinal
Benvolgudes famílies,

Per acomiadar el curs amb un bon ritme esportiu, us informem que el proper dissabte 6 de juny al matí (de 10 a 14 hores), farem la Primera Matinal de Bàsquet del Pere IV (oberta a tots els nens/nenes de l’escola).

Els espais on ens podrem moure seran el Gimnàs, on els infants de P3, P4 i P5 ens faran gaudir encistellant i esmaixant , i la Pista Esportiva, on els cracs de 1r, 2n, 3r i 4t faran que els Globetrotters semblin aficionats .

Per poder preparar la Jornada necessitem que feu arribar la Butlleta d’Inscripció ( descarregueu-la aquí  ) a les secretàries de l’AMPA (Ester i Aida) abans del proper 29 de maig. Això és important, ja que fins que no sapiguem quants xiquets/xiquetes hi ha animats no podrem organitzar-ne els equips ni els horaris.

La idea, serà seguir el patró de la matinal de futbol sala i agrupar als nens/nenes de la manera següent:

Gimnàs (amb cistelles a la mida)
Partits entre els nens/nenes de P3.
Partits entre els diferents equips que surtin de barrejar P4 i P5.

Pista Esportiva
Partits entre els diferents equips que surtin de barrejar 1er i 2on.
Partits entre els diferents equips que surtin de barrejar 3er i 4art.

Cada equip tindrà un Responsable/Entrenador encarregat d’anar fent els canvis, ja que del que es tracta és de que entre tots passem una bona estona i que tots puguin tocar pilota.

Tan aviat com ho tinguem tot organitzat, us informarem dels diferents equips i dels horaris en que es realitzaran els partidets.

Comissió d’Extraescolars/Esports
Fem Pinya, Fem Esport, Fem Escola…