intercanvi

Un any més, aquest Sant Jordi volem posar en marxa la iniciativa de “l´Intercanvi de Llibres”. Tots tenim a casa llibres que ja hem llegit i que es troben en perfecte estat.

Volem que la cultura sigui un tresor sense amo. Per això, per cinquè any consecutiu, intercanviarem llibres sense intercanviar diners.
Es tracta de transmetre un missatge anticonsumista que proclami que els llibres són petits tresors que han de ser gaudits per tothom…llegint-los, comentant-los i en una paraula …compartint-los.

Es tracta de triar el més recomanable i portar-lo a l´Ester o a l´Aïda i ens entregaran un val que haurem de guardar fins el dia de la festa. El dia 23 a la tarda, durant la celebració de Sant Jordi es muntarà un stand amb els llibres recollits per tal de lliurar el val a canvi del llibre que més ens agradi.

Aquest any com a novetat volem incorporar també “l´Intercanvi de Puzzles”, trobem que és una altra forma de compartir amb els nostres fills i filles, sobretot els més petits, uns moments relaxats i enriquidors. L’ operativa serà la mateixa que per als llibres.

També us volem recordar que durant tot el dia 23 tindrem a la vostra disposició a les instal•lacions de l´escola, les roses més fresques, més flairoses i més boniques de tot el Poblenou a un preu molt assequible.
No oblideu tampoc que el dia de la festa esperem els vostres pastissos, galetes i d’altres dolços dels “iaios”, per poder oferir a la canalla un berenar com es mereix…. !! La beguda serà cosa nostra però……no us deixeu els eco-gots !!

Així que, un cop més, us demanem la vostra col•laboració per a que tot plegat esdevingui un èxit….cal recordar que…..sense vosaltres no hi ha festa !!!

AMPA Pere IV
Comissió de festes