claroread

Benvolgudes famílies!

Us informem que l’Ampa, després de valorar-ho amb l’escola i especialment amb la Comissió Inclusiva (mestres i famílies) ha comprat els drets pel curs 14-15 d’un  programa informàtic ClaroRead, de l’empresa INTEGRATECK. El programa ajuda a  aquelles persones que per algun motiu tenen més dificultats en llegir i escriure.

Principalment, aquest curs es treballarà amb els alumnes de 6é, per poder fer una valoració i seguiment del programa de forma coordinada famílies-escola.

A través de la multisensorialitat, els estudiants guanyen velocitat i precisió en la lectura. Evitant errors i relectures, amb una eina que els motiva i els dóna confiança i autonomia.Reduir les hores de dedicació, optimitzant al màxim el temps d’estudi, permet alhora millorar els resultats obtinguts.

Què podrem fer?

¬ Llegir qualsevol text a través de l’ordinador

¬ Digitalitzar documents

¬ Escoltar i corregir els errors mentre escrivim

¬ Crear pistes de so per escoltar-les al teu reproductor de música

¬ Agilitzar els deures……………..I moltes més coses!

Properament us informarem de com poder fer servir aquest programa, farem una sessió informativa i us facilitarem les dades d’accés al programa, un cop els mestres i les famílies que s’encarreguen de la seva implementació estiguin formats.

Moltes gràcies!

AMPA PERE IV