Tornar

Benvolgudes famílies,

Les vacances ja s’acaben i estem a punt de començar el.

Des de l’Ampa volem donar la benvinguda a totes les noves famílies que s’incorporen aquest curs, així com als professors i a l’equip directiu, especialment al nou director, en David Beltrán,així com oferir-vos el nostre suport i ajuda en tot allò que necessiteu.

Benvinguts!!!!!

També volem agrair i desitjar molta sort a l’anterior director, en Josep Gómez, en la seva nova tasca com a Inspector d’Educació.

A nivell més pràctic, us volem informar de les activitats que tenim pendents per a aquest mes de setembre:

  • Extraescolars: A partir del dia 9 de setembre podeu consultar les llistes d’extraescolars als panells  de l’escola per tal de què modifiqueu, si cal, qualsevol inscripció o dada errònia; és molt important per  a la gestió de les activitats extraescolars.
  • Atenció a les famílies: L’Esther, secretària de l’Ampa, estarà tots els matins fins que comenci el curs per resoldre qualsevol dubte. A partir del 12 de setembre el seu horari serà de 8 a 11h i de 16 a 19 h,  de dilluns a divendres.
  • Acollida: Recordeu omplir el full d’inscripció a l’acollida de matí i/o tarda, presencialment o bé per mail a: ampa.secretaria@pereiv.cat

FESTA MAJOR POBLENOU:

  • Batukada i Capgrossos:Dissabte dia 7 de setembre participarem a la cercavila del pregó de festa major amb la resta d’escoles. Els batukeros rebran un mail informant de l’activitat, però si algú vol participar portant una figura (Flora i/o Fumera), envieu un mail a ampa.festes@ pereiv.cat Com que som moltes escoles, a la rua només podran anar aquells que formin part de la batukada o bé del grup de capgrossos.
  • Sopar de germanor:Divendres dia 13 de setembre a l’escola Acàcies fem un sopar d’escoles per gaudir de la Festa Major. Podeu reservar la vostra cadira a partir del dilluns dia 9 de setembre a la secretaria de l’Ampa. Tindrem concert i festa fins tard, només cal portar el sopar!!!!!
  • Matinal infantil: Tindrà lloc el diumenge dia 8 a partir de les 10 h.  Acte central de Festa Major que hem recuperat les AMPAS i AFAS del barri, on entre d’altres activitats hi haurà un espectacle d’animació infantil a càrrec de La Tresca i La Verdesca i jocs infantils davant de Can Saladrigas. Us hi esperem!!!!!
Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a ampa@pereiv.cat

Moltes gràcies i benvinguts al nou curs!!!!!

AMPA PERE IV