Benvolguts tots,

Finalment ahir dimecres al matí es va entrar al registre del departament d’Ensenyament el manifest en defensa del Model d’Escola Inclusiva. Ara ens toca a tots nosaltres fer-ne la màxima difusió per tots els mitjans, correus, trucades, periodistes, facebook, twitter, boca-orella, per tal d’impedir que el desmantellament d’aquest model educatiu tiri endavant.
Hem preparat algunes eines per tal de facilitar aquesta tasca de difusió:

MANIFEST EN PDF:
Us el podeu baixar des d’aquest enllaç:http://bit.ly/LpPfTC

RECOLLIDA DE SIGNATURES:
Hem obert una web de recollida de signatures digitals per entregar a la Consellera. Hi teniu accés a través d’aquest enllaç: http://www.change.org/es/peticiones/escola-inclusiva FACEBOOK:
Tothom és lliure de posar-hi el que vulgui, però sempre incloent-hi com a mínim l’enllaç de les signatures. Qui ho desitgi també pot posar l’enllaç del Manifest. Tot i que aquest és accessible des de la web de les signatures.

TWITTER
En qualsevol piulada referent a aquest tema utilitzarem el hastag (etiqueta) #RigauInclusiva i l’enllaç a les signatures afegint després el text que vulguem. Per tal d’assolir el màxim ressò possible (Trending Topics) convoquem una piulada massiva per divendres 6 de juliol a les 11:00 AM. Podeu utilitzar programes com el TweetDeck per programar les piulades amb antelació.

Ha arribat el nostre moment de fer soroll i de fer valer els drets dels nostres infants, amb o sense discapacitat.

Cordialment,

Escola Inclusiva en Perill