MOLTA SORT LAURA!   BENVINGUT VÍCTOR!

Des de la Fundació Cet10 i l’ Ampa Pere IV us comuniquem que a partir del dilluns 12 tindrem un nou coordinador a l’ escola. La Laura Pitarch acaba una etapa al nostre centre donant pas a nous reptes professionals.

En Victor Richarte agafa el relleu amb molta il·lusió, segurament que tots el coneixeu, porta una llarga trajectòria a l’ escola.

Us adjuntem un escrit que ens ha fet arribar la Laura Pitarch per compartir amb tota la comunitat Pere IV.

Laura,  des de l’ Ampa Pere IV et volem donar les GRÀCIES,  en majúscules,  GRÀCIES per tots aquests anys de dedicació i superació, ha estat un plaer treballar amb tu, et trobarem molt a faltar.

De la mateixa manera,  donem la benvinguda al Victor, amb qui treballarem colze a colze per continuar oferint una graella d’ activitats esportives,  cada cop amb més qualitat i varietat.

laura

Missatge Laura Pitarch

Quan vaig arribar a Pere IV per primera vegada ara fa nou anys no era gaire conscient del recorregut que m’esperava per endavant. Una escola en mòduls i un pati de sorra van ser l’escenari en el que jo em vaig estrenar com a monitora, fent activitats esportives amb una generació de nens i nenes que van deixar petjada en mi.

Des del primer moment, vaig sentir que Pere IV no era una escola qualsevol, el tarannà de totes les persones que treballaven al centre i l’actitud de les famílies dels nens la dotaven d’una identitat, un caràcter i una manera de fer molt especial i singular. Suposo que per això vaig quedar tan enamorada d’aquesta escola… i estic segura que sempre ho estaré.

Jo vaig viure en primera persona el trasllat dels mòduls al nou edifici i, tot i que l’ambient familiar que es respirava als barracons era difícil de mantenir en un edifici tant gran, sempre em vaig sentir com a casa.

I aquesta sensació s’ha mantingut, tot i els anys i les transformacions que ha anat patint l’escola. No tinc cap dubte que això ha estat gràcies a totes les persones que han anat passant pel centre i, que d’una manera o altra, han tingut relació o han treballat directament amb mi.

Per això vull agrair a totes les famílies que he conegut durant aquests anys, en especial a les que em van acompanyar els dos primers anys i amb les quals mantinc un vincle molt màgic. A l’Ester i a les diferents AMPA’s amb les que he tingut el plaer de treballar colze amb colze, construint junts amb un objectiu comú. A tot l’equip educatiu i directiu de l’escola PereIV que sempre m’han tractat com una més i m’han fet sentir part activa. A tots els monitors que han passat pel centre, ja que sense ells no hagués estat possible tirar endavant cap projecte; gràcies a ells per la dedicació, la passió i l’amistat que alguns m’han regalat.

I per descomptat, a tots els nens i nenes que he conegut i amb els quals he compartit molts moments que m’han fet riure i plorar d’emoció, són el meu gran tresor.

El Pere IV m’ha brindat l’oportunitat de créixer com a professional però sobre tot com a persona i sempre us estaré agraïda.

No és un comiat, és un “fins aviat, ens tornarem a veure”.

GRÀCIES I AMUNT PERE IV!