Des d’avui i fins al 28 de Maig podeu fer les inscripcions a les activitats extraescolars del curs que ve, per als cursos de P4 a 6è. Les inscripcions de P3 i mares/pares, seran al setembre.

Per fer les inscripcions, cal omplir el formulari que trobareu a aquest link:

https://forms.gle/9F1C6Xps6Bbt1B1y7

És important omplir un únic formulari per cada alumne. Si una vegada feta la inscripció, voleu fer alguna modificació, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us indicarem la millor manera de fer-ho.

El 8 de juny publicarem els llistats provisionals i fins al 11 de juny les famílies haureu de revisar que els vostres fills/filles estiguin als llistats corresponents. Finalment, el 16 de Juny publicarem el llistat d’inscrits definitius i les llistes d’espera.

Les inscripcions es faran amb normalitat, tenint en compte la possibilitat que al setembre existeixin noves restriccions i/o modificacions degut a la Covid-19.

Aquest curs, a causa de la situació actual, l’anticipació dels 20 € de la segona quota de l’AMPA, es farà mitjançant un rebut que facturarà l’AMPA al Juny a totes les famílies que realitzin la inscripció amb el formulari.

Els horaris i tota la informació sobre les activitats extraescolars els podeu consultar a ampa.pereiv.cat

Horaris

Normativa

Descripció activitats i preus

Qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a ampa.extraescolars@pereiv.cat