PRE IV

Benvolgudes famílies:

Ens plau donar-vos la benvinguda a l’Escola Pere IV i us convidem a conèixer una mica més el funcionament i les activitats que des de l’associació de famílies impulsem.

Som conscients que els primers dies són moltes les informacions que us arriben, i per això us fem arribar aquest petit resum, que esperem que us ajudi a visualitzar el funcionament de l’ampa i de les activitats que organitzem.

En definitiva, la nostra missió a l’escola és la d’ajudar a tirar endavant tots els projectes i activitats que es generin dins l’escola, amb el barri o amb el nostre entorn.

Com els nostres fills i filles, nosaltres també estem aprenent a fer comunitat, compartir, gaudir, generar oportunitats i a ser solidaris, així doncs, us convidem a què participeu des del primer dia de la nostra comunitat !!!!

Si teniu qualsevol dubte i/o suggeriment, no dubteu en comunicar-vos amb nosaltres.

ampa@pereiv.cat

INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS MÉS RELLEVANTS DE LES COMISSIONS

Comissió de festes:

La Comissió de Festes està formada per la vocal Sandra Hernández i els membres: Núria García , Núria Montfort, Mar Surroca, Laia Blanco i Sergi Huidobro, Esther Díaz i Jordi Vila, Noemí Morín  i Roser Guart .

Tractem d’impulsar les festes que es treballen a l’escola fora de l’horari lectiu sent aquestes:

l  La Castanyada,

l  L’Oncle Buscall i Reis,

l  Carnestoltes,

l  Sant Jordi

l  Final de curs.

La nostra intenció és afavorir la relació escola/pares/alumnes en un ambient lúdic i relaxat.

També treballem conjuntament amb la Coordinadora del Barri i participen activament a la Festa Major, la Rúa de Carnestoltes del Poblenou i les Festes de Maig amb diferents activitats.

Email: ampa.festes@pereiv.cat

 

Comissió Inclusiva:

La Comissió inclusiva està formada per la vocal Sònia Díaz i els membres: Rosa Castellote, Judith García, Jessica Paulino i Isabel Saavedra.

Aquesta comissió vetlla pels drets educatius i per la igualtat d’oportunitats dels nens i nenes amb necessitats educatives especials, treballant en col·laboració amb el conjunt de la comunitat educativa.

Email: ampa.inclusiva@pereiv.cat

 

Comissió d’Extraescolars

La Comissió d’Extraescolars està formada per la vocal Ainhoa Gallardo, i té un o dos representants  per a cada activitat:

l  Art: Isabel

l  Anglès: Glòria

l  Esports: Clara i Laura

l  KidsBrain: Carolina

l  Música: Ainhoa

l  Piscina: Xènia

l  Teatre: Pati i Glòria

l  Vela: Belén

l  Batukada

l  Alemany

Busquem, organitzem I coordinem les activitats que els nostres fills i filles podran realitzar fora de l’horari lectiu.

Email: ampa.extraescolars@pereiv.cat

 

Comissió pedagògica:

La Comissió Pedagògica està formada per la vocal Clara Martínez i els membres: Laura Camacho, Sònia Diaz, Olga Bernad, Jordi Llagostera, Vanessa Salinas, Jessica Paulino i Alana Roig.

La nostra Comissió té diferents vessants;

l  Organitzar i gestionar diferents  campanyes solidàries (Banc  dels Aliments i diferents fundacions del districte).

l  Per un altre  banda propostes  més  culturals, artístiques i pedagògiques com l’intercanvi/venda solidària de llibres per Sant Jordi o la Ballaruga (Festival de fi de curs).

l  I com a nou projecte, hem posat en marxa curs 2014-2015,  FAVOR X FAVOR  (www.favorxfavor.tk)   Web d’intercanvi/préstec entre  membres de la Comunitat Educativa Pere IV

Email: ampa.pedagogica@pereiv.cat

 

Comissió Escola de pares:

 

La Comissió d’Escola de Pares està formada per la vocal Sònia Portell i els membres, Olga Bernad, Eva Gázquez, Belén García,Karina Piluso,Isabel López i Juan Ramón Teixeiro.

Organitza xerrades, tallers i activitats dirigides als pares i mares amb la finalitat d’oferir eines i reflexions sobre la tasca d’educar; així mateix, gestiona el funcionament de la Biblioteca de Pares ubicada a l’entrada per la consergeria de l’escola.

És un espai obert a la participació.

Email: ampa.escolapares@pereiv.cat

Comissió Lleure en família:

 La Comissió està formada per el vocal Jordi Borràs i els membres: Ramon Altisent, Abel Rodero, Miquel Angel Abadía, Sergi Martín, Martí Montmany.

Organitza sortides periòdiques a la muntanya cada 2 mesos, on la finalitat es passar un dia nens i pares envoltats de natura i compartint-lo amb altres famílies de l’escola. Durant el curs organitzem 4 sortides bimensuals i una acampada de cap de setmana  a final de curs.

Són excursions dins de la província de Barcelona i el desplaçament és en cotxe particular o transport públic.El calendari de sortides es publica al bloc de l’Ampa, al newsletter, correu electrònic, twitter Ampa  i al taulell d’anuncis de l’Ampa.

Email: grup.excursions.pereiv@gmail.com

Comissió de camins escolars:

Treballem conjuntament Ampa/Escola per tal que els nostres infants aprenguin a ser autònoms en el camí a escola, des de la confiança i la responsabilitat. Vetllem per la millora dels espais urbans que ens envolten així com per la convivència, dins d’un projecte de barri. Ho fem a través d’una xarxa on són l’Ajuntament (IMEB), els tècnics del districte, la guàrdia urbana i les escoles, comptant amb la col·laboració imprescindible de les botigues amigues.

Email: ampa.camiescolar@pereiv.cat

Comissió de comunicació:

 La Comissió de Comunicació està  formada  per la vocal Alana Roig i els membres Laia Santanach  ,Sílvia  Milian i Jose Maria Dempere .

Aquesta  comissió s’encarrega de fer  arribar  a les famílies de l’escola tota la informació per diferents  canals.

Bloc :http://ampa.pereiv.cat.

SUBSCRIU-TE AL BLOC per rebre notificacions d’entrades noves per correu electrònic. Trobàreu l’enllaç a la part  esquerra de pàgina principal del bloc .

Twitter: @ampapereiv

Animeu-vos a interactuar tuiteja, retuiteja i envia’ns el que creguis interessant per la nostra comunitat.recorda RT@ampapereiv

Revista  Ampa, aquest any arribem  amb novetats estigueu ben atents perquè  ens caldrà la vostra col·laboració i participació.

Email: ampa.bloc@pereiv.cat

 

Comissió de Casals i colònies:

La comissió de Casals i colònies està formada per la vocal Marta Balmori, des d’aquesta comissió coordinem juntament  amb la empresa CET10, que els nostres fills i filles puguin realitzar casals i colònies en el període de vacances escolars.

Email: ampa.colonies@pereiv.cat

Comissió de Menjador :

Aquesta  comissió  s’encarrega de gestionar correctament el servei de menjador  amb  Cuina Justa

Email: ampa.menjador@pereiv.cat

 

La participació dels pares i mares en l’esdevenir de l’escola Pe IV s’organitza a través de l’AMPA, espai des del qual s’intenta col•laborar amb el

 

l  Consell Escolar de manera que aquest projecte educatiu sigui el màxim de profitós per als nostres fills i filles.

 

l  Donar suport a l’equip directiu i  als diferents projectes en els qual participa la nostre escola per assolir una educació de qualitat

 

D’altra banda l’AMPA també té com a missió gestionar, finançar, i promoure una sèrie d’activitats vetllant per la igualtat , la diversitat i la qualitat de les mateixes, entre les quals destaquen:

 

l  Seguiment del menjador

l  Activitats extraescolars

l  Acollida mati/tarda i casalets

l  Canalització de les propostes pares i mares vers Consell Escolar

l  Casals d’ hivern i d’estiu

l  Organització d’activitats socials, del barri i del nostre entorn més proper

I per dur a terme totes aquestes iniciatives i d’altres que aniran sorgint al llarg del curs necessitem la vostra col•laboració i suport de forma activa!

Aprofitem  per recordar  la importància de la propera Assemblea.

Us hi esperem a tots i totes !!!

 

Horari secretaría  Ampa

Matí: de dilluns  a divendres  de 8:00h a 10:45h

Tarda: de dilluns a dijous 16:15h a 19:00h

Divendres  de 16:15h a 18:00h

AMPA PERE IV  C/BILBAO 103-118

08018 BARCELONA

T: 93 303 28 03