cartelljocs2009

Si tens una història per explicar, un conte que has escrit per llegir als teus fills, un poema mai enviat…… o un dibuix en un calaix, anima’t i participa en les diferents modalitats establertes en les bases dels: II JOCS FLORALS PERE IV

Descarrega les bases (PDF): Bases Jocs Florals

Benvolgudes famílies de la nostra escola,
Com ja sabeu, tradicionalment el proper dia 23 d’abril es celebra al nostre país la Diada de Sant Jordi- una de les dates més importants en el nostre calendari -, cita ineludible amb la cultura i tradició popular.
Els passeigs i carrers principals de les viles de Catalunya s’omplen de parades de llibres i roses que donen un caire festiu i alegre a la celebració; i les escoles s’uneixen a una de les festes més estimades i amb més tradició.
És una festa per sortir al carrer i per apropar els nostres infants al món del llibres, una de les eines més importants en el seu desenvolupament educatiu, i un vehicle per ampliar cultura i descobrir altres maneres de viure i pensar, despertant l’esperit crític.
Una de les tradicions més antigues vinculades a aquesta festa són els Jocs Florals, certamen literari que per segona edició es convoca a la nostra escola. Si en el passat, aquests concursos esdevingueren promotors i defensors d’una llengua, en ple segle XXI, volem obrir els premis a tots aquells que vulguin expressar les seves inquietuds de la millor manera que estigui al seu abast.