Al vespre, desprès d’un dia “dur”, encara ens queda el pitjor… PENSAR el sopar.
El més complicat no és fer el sopar sinó decidir què fem.
Ara la Comissió de menjador ens dóna un cop de mà. Ens proposa una sèrie de sopars amb l’assessorament d’AIDIN (Institut d’Assessorament Dietètic i Nutricional).
Sopars pensats i equilibrats.
Els sopars: www.jmmarch.net/a1/sopars_gener.pdf
Em sembla una iniciativa fantàstica!!!!
Tot i que per sopar considero que amb un plat i un postre ja és suficient. Però el calendari ja ajudarà, ja…
Suposo que s¡ha mirat de combinar amb el què dinen aquell dia oi?
Moltes gràcies!
Gracias Helena,
Efectivamente, la orientación propuesta ha intentado hacer una combinación entre comida y cena, considerando el plato principal el primero y entre 80gr. y 100gr. de segundo.
Un saludo.
I FELIZ ANY NOU
A mi también me parece una idea fantástica. Es una manera de combinar la comida y la cena sobretodo cuando nuestros hijos se quedan al comedor de la escuela. Es una idea genial. Gracias por hacernos el día a día más facil.
Bon any PERE IV….
Tot i que està clar que és orientatiu i/o que cadascú farà el que bonament pugui…
En dues paraules…: IM-PEZIONANT! o “Astupendu”!!!!!
La que més us agradi, perquè a mi personalment aquesta proposta m’ha encissat.
I a sobre l’aclariment dels grs. de cada plat…
Ha estat una idea genial, moltes gràcies!
Victoria Alcarria
M’agrada molt aquesta idea, per 2 motius: perquè permet equilibrar el menú dels nostres fills i perquè fa possible oferir-los més varietat per sopar.
M’agradaria que no es quedés en un intent… En publicareu un per a cada mes?
Gràcies,
Marta.
Si, estara cada mes, però durant el mes de febrer F. Roca no ho tenia com procediminet habitual, però apartir de març el tindrem de forma habitual. Espero?
Una salutació