Hola Famílies del Pere IV !
Ja arribem a la fi del curs 2009-2010 i volem fer una cloenda digna de tota la tasca que tant nens/es, pares, mares i col•laboradores han anat desenvolupant durant tot l’any

Anoteu que el dia “D” és el 19 de Juny, i en breu us farem arribar el programa d’activitats que es duran a terme durant tot el dia per tal que us engresqueu i no deixeu de participar-hi.

Per als pares/mares que s’incorporen aquest any, val a dir que la festa es tanca amb un Sopar de Germanor obert a totes les famílies i l’únic requisit és portar de casa el sopar, els estris per menjar i un sac de ganes de passar-ho bé…..això últim és el més important!!!

Per tal de finançar mínimament la festa, ja podeu adquirir els tiquets de lloguer de cadires que tindran un preu de 2€/cadira i es troben a la vostra disposició a la secretaria de l´AMPA (Esther o Míriam). El mateix dia 19 de juny podreu bescanviar els tiquets per les cadires que heu reservat.

Esperem la vostra assistència i confiem que tots gaudirem d’un dia molt agradable i en especial els protagonistes…..els nostres menuts !!

Fent festa també fem escola… !!!

Comissió de Festes
AMPA Pere IV

NOTA: Demanem que durant la tarda del dia 19 no es portin patinets o bicicletes, donat que el racó que fa els efectes de pàrquing estarà destinat a l’organització de la Ballaruga, i per tant, no serà accessible.