QUÈ CAL PORTAR A LES EXTRAESCOLARS?

BALLEM, INICIACIÓ ESPORTIVA, MINIBÀSQUET i ZUMBA KIDS (*): els nens/es han d’anar vestits amb roba còmoda i calçat esportiu (evitar roba rígida tipus camises, texans… i no portar sabates sinó calçat esportiu sense cordons que se’l puguin posar ells sols)

Segons l’espai on els nens/es fan l’activitat poden berenar o no:

o SÍ berenen: Minibàsquet (divendres). Fan activitat a la pista i, per tant, tenen 5-7 minuts per berenar mentre la pista queda lliure.

o NO berenen: Ballem,Iniciació esportiva (dimarts i divendres ) i Zumba Kids. Fan activitat a psicomotricitat i al gimnàs, respectivament, per tant comencen puntuals a les 16:30 h.

MINITRAMPOLÍ: els nens/es han d’anar vestits amb roba esportiva (malles si és possible), mitjons blancs i cabell ben recollit (en el cas de les nenes). NO berenen.

PATINATGE URBÀ(*): per realitzar aquesta activitat és obligatori portar les següents proteccions: casc, genolleres, colzeres i canelleres. Si cap nen/a es deixa alguna d’aquestes proteccions no podrà realitzar l’activitat per motius de seguretat. NO berenen.

BÀSQUET(*): és molt important que els nens/es vagin vestits amb roba esportiva, calçat de bàsquet, cabells ben recollits i que no portin rellotges ni collarets, polseres, etc. SÍ berenen.

AULA D’ESTUDI: SÍ berenen (tenen uns 10 minuts aproximadament)

ANGLÈS (a la tarda): SÍ berenen (fan una petita pausa)

PISCINA: NO berenen. Us adjuntem el llistat de tot allò necessari, que hauran de dur els/les vostres fills/es:

o Banyador (en el cas de les nenes pot ser biquini)

o Xancletes (si és possible que no portin sivelles, ja que són més fàcils de posar)

o Tovallola, si és possible amb forat per al cap, tipus ponxo.

o Casquet de bany (si és possible de silicona, així el cabell no es mulla tant).

Demanem que, si és possible, i per facilitar la tasca, els nens i nenes duguin posat de casa el banyador i dins la motxilla la roba interior pertinent per al canvi. Roba còmoda que sigui fàcil de posar i treure. Si tenen el cabell llarg, l’han de portar recollit.
Tota la roba, xancletes, casquet, taps per a les orelles (si n’han de fer servir), etc. han d’anar marcats amb el nom del nen/a.

Pares i mares voluntaris: Aquells pares i mares que vulguin i puguin venir a ajudar els nens a canviar-se seran molt benvinguts, i d’aquesta manera agilitzarem l’entrada i sortida. Això si, necessitem que vinguin a ajudar a TOTS els nens i nenes i que segueixin les instruccions de les monitores responsables. Si hi ha molts voluntaris mirarem la millor manera d’organitzar-ho. Gràcies per l’ajut.

ART/MANUALITATS: Cal portar una bata. NO berenen.

IOGA: Roba còmoda i mitjons antilliscants. SÍ berenen.

MÚSICA I BATUCADA. Sí berenen

ROBÒTICA, TEATRE: en aquestes activitats, de moment no és necessari portar res. NO berenen

IMPORTANT: El berenar ha de ser una cosa petita i ràpida de menjar, ja que disposen de poc temps.

(*) En cas de pluja totes les activitats esportives que es realitzen a l’exterior es traslladen a altres espais i es realitzen jocs/activitats alternatives adaptades al màxim a l’esport en qüestió.

Les activitats extraescolars que es realitzen normalment al gimnàs es poden veure afectades esporàdicament per reunions de l’escola, la qual cosa no implica que no es realitzin.