Data límit d’entrega fitxa d’inscripció: Divendres 8 de juny.

Heu de presentar els dos impresos d’inscripció a la secretaria de l’AMPA. L’horari és de 8h. a 11h. i de 16:30h a 18:30h.

Data d’inici de les activitats: Dilluns 1 d’octubre de 2018.

Els ajuts econòmics per a les activitats esportives del proper curs 18-19 es podran sol·licitar al setembre, un cop iniciat el curs escolar.

ANGLÈS. S’ofereix de P3 a 6è de Primària. Continuem amb el British Council, la organització internacional sense ànim de lucre del Regne Unit per a les relacions culturals i educatives. El British Council vol que la primera experiència del vostre fill/a amb l’anglès sigui un moment feliç per a ell/a, per això amb el programa Early years d’anglès infantil per a nens de 2 a 5 anys, es tracta que els nens desenvolupin una actitud positiva vers l’aprenentatge que l’acompanyi al llarg de la seva vida.

Pots veure tota la informació del British en AQUEST DOCUMENT

Preus:

 • 1h/set (P3 – 30 hores l’any amb un mínim de 8 alumnes/grup): 432€/curs
 • 2h/set. (de P4 a 6è – 60 hores l’any amb un mínim de 8 alumnes/grup): 818€/curs

5 % de descompte per a germans.

 

 

AULA D’ESTUDI. Per als alumnes de 3r a 6è de primària que facin alguna activitat extraescolar esportiva partir de les 17:30h a l’escola. És una activitat d’estudi controlada per un monitor/a de la Fundació CET10 i que es fa càrrec dels nens i nenes garantint un bon clima de treball i ajudant a aquells que ho necessitin. Prèviament a l’inici de l’activitat, els nens/es tenen 10 minuts per berenar. Lloc de realització: menjador o aula de l’escola. Fundació CET10.

Preus:

 • 1 dia a la setmana: 7,65 €/mes
 • 2 dies a la setmana: 14,75 €/mes
 • 3 dies a la setmana: 21,70 €/mes
 • 4 dies a la setmana: 29,25 €/mes                                                               

 

 

BALLEM. Activitat per als alumnes de P4 i P5. El ball és una expressió artística que té com a eina bàsica el moviment natural i espontani del cos que ajuda als nens i nenes a expressar emocions, a tenir coneixement d’ells mateixos i a reforçar la conscienciació corporal, així com a desenvolupar més fàcilment habilitats bàsiques com escoltar, cooperar, etc. Els nens i nenes han d’anar vestits amb roba còmoda i esportiva. Lloc de realització: sala de psicomotricitat. CET10.

Preu: 14,25 €/mes per 1h/set.                                

 

BÀSQUET. Activitat per als alumnes de primària. L’esport col·lectiu per excel·lència de l’escola; un esport d’oposició, de cooperació i mixt on es desenvolupen diferents habilitats tècniques i tàctiques així com habilitats personals, un esport que educa en valors. Participen en una lliga interna organitzada per la Fundació CET10 i que suposa, com a mínim, un partit al mes contra equips d’altres escoles del districte. És molt important que els nens/es vagin vestits amb roba esportiva, calçat de bàsquet i cabells ben recollits i que no portin rellotges, collarets, polseres, etc. Lloc de realització: pistes de l’escola. Fundació CET10.

Preus:

 • Bàsquet iniciació + lliga interna – 2h/set (1r i 2n): 23’50 €/mes
 • Bàsquet competició (de 3r a 6è)
  • 2h/set (3r): 32’30 €/mes
  • 2’5h/set (5è): 35’25 €/mes
  • 3h (4t i 6): 37’75 €/mes

 

Ràtio màxima: 15 alumnes. Si hi ha més inscripcions que places es realitzarà un sorteig entre tots els nous alumnes que hagin entregat la butlleta d’inscripció dins el període establert. Tenen garantida la plaça els alumnes que van cursar l’activitat de Mini-bàsquet l’any anterior.

 

 

BATUKADA – PERCUSSIÓ. S’ofereix per a tots els alumnes de Primària. Activitat on es treballaran les tècniques del món de la percussió i el ritme, creant un grup per poder amenitzar les festes de la nostra escola i les cercaviles al barri (carnaval, festes de maig, etc.). Grups per edats. S’oferirà un grup d’adults en altres horaris per poder acompanyar els nostres fills. Brincadeira.

Preus:

 • Infant: 15 euros/mes.
 • Adult: 20 euros/mes.
 • Nen amb familiar: 25 euros/mes.
 • Dos adults: 30 euros/mes
 • Família completa: 40 euros/mes.

 

 

ESCACS. S’ofereix de 1r a 6è de Primària. La pràctica dels escacs desenvolupa la intel·ligència cognitiva, emocional i la memòria de tots els infants, i els millora la concentració i el pensament autònom i crític. Tot divertint-se treballen el respecte a l’adversari i a les regles, l’acceptació de la victòria i la derrota, l’empatia, l’honestedat, la responsabilitat, la confiança, l’afany de superació i l’amistat. Aprenen de forma lúdica a resoldre problemes tot avaluant les situacions, decidint estratègies i assumint les conseqüències de les seves pròpies decisions.

Preu: 20 €/mes per 1h/set.

 

 

INICIACIÓ ESPORTIVA. Activitat per als alumnes de P4 i P5. Els nens i nenes realitzen activitats destinades a potenciar el desenvolupament motor mitjançant exercicis lúdics i engrescadors adaptats a la seva edat. Els nens/es coneixeran i posaran en pràctica diferents esports adaptats a l’espai on realitzen l’activitat. És important que vagin vestits amb roba i calçat esportiu. Lloc de realització: gimnàs (dimarts), pista de l’escola (divendres).CET10.

Preu: 14,25 €/mes 1 dia a la setmana (1 hora).

 

IOGA. És a través del joc i de la creativitat que introduirem el ioga als petits, fent exercicis de respiració i postures de ioga de forma divertida. També es canten mantres i es pinten mandales. Amb el ioga es treballa l’equilibri, la concentració, la força i la respiració entre d’altres aspectes. Cada nen fa un treball personal, on segueix el seu propi ritme i on es respecten les diferencies sense competició. Babyogui.

Preu: 22 €/mes per 1h/set.

 

 

KB EXPERIENCES. És un mètode que de forma divertida desenvolupa la creativitat dels nens al mateix temps que aprenen anglès. Durant el curs englobem les següents tres activitats:

 • ScienceLab: Desenvolupem experiments de física, química, biologia, etc., que desperten la seva curiositat per l’entorn. Usem materials quotidians però amb resultats impactants.
 • Handmadeactivities: fem manualitats de forma original. Els donem unes indicacions però no de forma totalment guiada, sinó deixant que experimentin, de manera que l’alumne enforteixi la seva autoestima, aprenent a triar, decidir, implementar i dur a terme un projecte. A més treballem les habilitats psicomotrius del nen fomentant la seva imaginació i creativitat.
 • StoryTelling: s’introdueixen històries perquè els nens/es millorin el seu vocabulari i imaginació. S’inclouen vídeos, cançons, marionetes, etc. per fomentar la participació dels nens.

Tota l’activitat es desenvolupa en anglès (acompanyada de vídeos, explicacions i vocabulari en anglès) pel que els alumnes se submergeixen en la llengua anglesa gairebé sense esforç i adquireixen molt vocabulari. KB Experiences.

Preu: 25 €/mes per 1h/set. A principi del curs es pagarà una quota de material anual de 30€.

 

 

KIDSBRAIN. S’ofereix de P4 a 6è de Primària. Tres nivells del programa segons edat i capacitat de l’alumne (Nivells Infant, Junior i Sènior). L’objectiu de KidsBrain és desenvolupar les capacitats intel·lectuals dels nens, d’una forma lúdica i divertida. Ensenyem habilitats de càlcul mental, partint de l’ús de l’àbac i de diferents jocs. Impartit 100% en anglès. Els beneficis per als nostres nens són: fer càlculs mentals amb velocitat i  precisió (augmenta el rendiment escolar), desenvolupar habilitats cognitives (augmenta la capacitat de concentració i atenció, la creativitat, l’escolta i observació, la memòria fotogràfica i donar major autoconfiança), millorant al mateix temps el vocabulari i comprensió en anglès. Tots els professors són titulats amb experiència. KIDSBRAIN.

Preu: 30 €/mes per 1h/set. A principi del curs es pagarà una matrícula anual de 25€, en concepte de material didàctic, accés a la plataforma online i exàmens de nivell.          

 

 

MANUALITATS. S’ofereix de P3 a 6è de Primària. Es realitzen tot tipus de treballs de plàstica i manualitats treballant amb diferents materials. GuilleArt.

Preu: 18 €/mes per 1h/set.

A principi del curs es pagarà una quota de material anual de 13’50€.

 

 

MECANOGRAFIA PER ORDINADOR: Activitat pels alumnes de 5è i 6è. Amb l’arribada de les TIC a l’escola és essencial que els nens i nenes dominin la tècnica mecanogràfica, doncs els donarà clars avantatges per als treballs i al llarg de la vida acadèmica. El curs de mecanografia es divideix en dos cursos acadèmics. Els objectius del 1r any són la memorització del teclat, escriure amb els deu dits i tenir cura de la posició del cos. El 2n any es perfeccionen les tècniques d’escriptura  per millorar la velocitat amb exercicis específics de còpia i dictats. Al final del segon any l’alumne s’examina per a aconseguir el certificat homologat de mecanografia. Meca Centre.

Preu: entre 20 i 25 €/mes per 1h/set. Preu exacte pendent de concretar en funció del nombre d’inscrits.

 

 

MINI-BÀSQUET. Activitat per als alumnes de P4 i P5. El bàsquet és l’esport col·lectiu de la nostre escola i els nens/es començaran a familiaritzar-se amb l’esport mitjançant jocs i activitats lúdiques, adquiriran les habilitats tècniques bàsiques (botar, passar, tirar) i coneixeran la normativa de joc. És important que els nens i nenes vagin vestits amb roba i calçat esportiu. Lloc de realització: pista de l’escola. CET10.

Preu: 14,25 €/ mes 1 dia a la setmana (1 hora).

 

 

MINI-TRAMPOLÍ. Activitat per als alumnes de primària on s’iniciaran en una de les modalitats de la gimnàstica més completes i divertides i perfeccionaran les seves habilitats mitjançant el desenvolupament de l’esquema motor (córrer, saltar, caure), l’esquema postural (equilibri, lateralitat, flexibilitat) i les habilitats personals (autonomia, afany de superació, esforç). Aprendran diferents elements tècnics propis del mini-trampolí i el llit elàstic, així com elements de gimnàstica a terra. Els nens/es participaran en un mínim de dues competicions a l’any (no obligatòries) organitzades també pel CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona). Els nens/es han d’anar vestits amb roba esportiva (malles si és possible), mitjons blancs i cabells ben recollits. Lloc de realització: gimnàs. Fundació CET10.

Preus:

 • 1h/set (de 1r a 3r – dilluns o dimecres): 14’25 €/mes
 • 2h/set (de 1r a 3r – dilluns i dimecres): 22’50 €/mes
 • 1’5h/set (de 4t a 6è – dilluns o dimecres): 19 €/mes
 • 3h/set (de 4t a 6è – dilluns i dimecres): 31’25 €/mes

 

Ràtio màxima: 18 alumnes. Si hi ha més inscripcions que places es realitzarà un sorteig entre tots els nous alumnes que hagin entregat la butlleta d’inscripció dins el període establert. Tenen garantida la plaça els alumnes que van cursar l’activitat l’any anterior.

 

 

MÚSICA. S’ofereix de P3 a 6è de Primària. Mètode creatiu per a l’aprenentatge musical, amb la improvisació, composició i interpretació integrades des del primer moment de l’aprenentatge. Els grups de Primària faran una hora i mitja de llenguatge musical (matèries: ritme, mètrica i melodia) en un sol dia a la tarda, i mitja hora a la setmana d’instrument al migdia. MusicActiva.

Preus:

 • Conte musical – 1h/set (de P3 a P5): 42 €/mes
 • Llenguatge musical – 1h/set (de 1r a 6è): 40 €/mes
 • Instrument – 30min/set (de 1r a 6è): 57 €/mes
 • Laboratori – 30min/set (de 4t a 6è): 22 €/mes

15 % dte. per a germans.

 

 

PATINATGE URBÀ. Activitat per a tots els alumnes de primària. Els nens/es que s’inicien en aquesta modalitat esportiva adquiriran les destreses bàsiques per poder patinar amb seguretat i poder-les aplicar de manera autònoma en diferents situacions (circuits, jocs, etc.). Els nens/es amb més experiència seguiran adquirint nous coneixements i desenvolupant les seves habilitats mitjançant exercicis tècnics i diferents jocs combinats amb altres activitats extraordinàries (sortides en patins o relacionades amb l’activitat). Per realitzar aquesta activitat és obligatori portar les següents proteccions: casc, genolleres, colzeres i canyelleres així com els patins en línia. Lloc de realització: pistes de l’escola. Fundació CET10.

Preu: 19 €/mes per 1’5h/set.

Ràtio màxima: 18 alumnes. Si hi ha més inscripcions que places es realitzarà un sorteig entre tots els nous alumnes que hagin entregat la butlleta d’inscripció dins el període establert.

 

 

PISCINA. Iniciació a la natació per als alumnes de P4 i P5 i perfeccionament de 2n a 6è. Centre Municipal Esportiu Can Felipa. Horari: 16:45 h. a 17:30h acompanyats per monitors i per pares/mares voluntaris.

Preu: 73 €/trimestre 1 dia.

 

 

ROBÒTICA. S’ofereix de P4 a 6è de Primària. Activitat innovadora que desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI i promou l’interès per la ciència i la tecnologia. Metodologies de LEGO® Education basades en la construcció activa i en el descobriment guiat pel propi alumne. TECNOLEGORIS.

Preu: 42 €/mes per 1h/set.

A principi del curs es pagarà una quota de material anual de 20€.

 

 

TEATRE. S’ofereix de P4 a 6è de Primària. A P4 i P5 els nens i nenes es divertiran jugant amb personatges de contes tradicionals. Per als alumnes de Primària es faran classes de teatre on aprendran a expressar-se, escoltar, dominar el cos i la veu tot descobrint els personatges d’un conte. Lazzigags.

Preu: 30 €/mes per 1h/set.

 

 

ZUMBA KIDS. Activitat per als alumnes de primària. Activitat molt divertida en la que s’inclouen músiques actuals i a través de la qual els nens/es exterioritzen l’energia i es mantenen sempre actius. Mitjançant el ball i l’activitat física augmenten la concentració i treballen la memòria i la seqüència, la coordinació, l’equilibri… entre d’altres habilitats. Els nens/es han d’anar vestits amb roba còmoda i esportiva, així com calçat adequat per a l’activitat. Lloc de realització: sala de psicomotricitat. Fundació CET10.

Preu: 14’25 €/mes per 1h/set.

Ràtio màxima: 18 alumnes. Si hi ha més inscripcions que places es realitzarà un sorteig entre tots els nous alumnes que hagin entregat la butlleta d’inscripció dins el període establert.

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS PER A ADULTS

Banda Pere IV: Pere IV’s Band és una nova iniciativa amb l’objectiu de formar una banda de música a l’escola. Si sabeu tocar un instrument i/o cantar, aquest és el moment! Hi ha cabuda per tothom. Instructor: Oscar. PREU: Gratuït.

Patinatge:CET10 ens proposa fer esport mitjançant patinatge, una forma divertida i engrescadora que ens permet posar-nos en forma, enfortir el nostre cos, exercitar l’equilibri i agafar resistència. Es comença patinant al pati de l’escola i un cop tot el grup estigui preparat sortirem pel barri. Instructor: Salva. PREU: 16€/mes.

Teatre: El grup de teatre Pere d’Art continua amb el seu projecte i us vol transmetre l’alegria de pertànyer a un equip de teatre amateur. Instructora: Maria. PREU: 20€ / mes.

Zumba: Zumba és una classe de fitness on compartim balls, suor i riures. Enfocat a mantenir un cos saludable i a desenvolupar i enfortir el cos mitjançant moviments de ball i rutines aeròbiques. És apta per tothom.
Instructora: Laura. PREU: 15€/mes

Futbol: Cada dimecres s’obre el pati perquè els pares i mares que ho vulguin puguin ajuntar-se i fer un partit. Si voleu participar, contacteu amb l’Oscar Rivas 607051286. Instructor: Activitat lliure. PREU: Gratuït.

Ioga: Babyogui ens ajuda a equilibrar cos i ment. Treballem l’equilibri, la concentració, la força i la respiració, a través de postures i exercicis respiratoris, dins d’un espai de tranquil·litat i confiança. Facilitem eines per treballar l’equilibri i la relaxació. Instructora: Blanca. PREU: 25€ /mes.

Batucada: Amb Brincadeira Company ens endinsem al mon dels ritmes afrobrasilers a ritme de timbals, caixes, repiques i surdos. És un espai de creativitat, creixement personal i de grup. A part de les classes de divendres, participem a les carcaviles del barri representant a la nostra escola i en altres esdeveniments del barri. Instructor: Ferri.
PREUS: 1 persona: 20€/mes; 2 (adults o nens): 30€/mes; 3 o més (adults o nens): 40€/mes.

 

Contacte

Adreça del blog de l’AMPA, on trobareu tota la informació actualitzada: http://ampa.pereiv.cat/

Per a qualsevol consulta, podeu contactar-nos a ampa.extraescolars@pereiv.cat o presencialment a la secretaria de l’AMPA en l’horari habitual.