El Grup de Teatre Pere d’Art us vol transmetre l’alegria de pertànyer a un equip de teatre amateur, format per mares de l’escola i alumnes de l’Institut 4 Cantons, a la part tècnica.
Aquest darrer curs hem assolit petits/ grans reptes, vèncer la vergonya, memoritzar, vocalitzar i, amés, riure molt als assajos.
El nostre objectiu és mitjançant una activitat de lleure, potenciar la cohesió entre famílies i escola. Alhora volem oferir una activitat artística, que amb la seva pràctica, potencia valors i actituds, ( treball en equip, cooperació, expressió, superació..)
Ens agradaria molt poder ampliar el grup a més pares, mares..i família en general.
Aquesta gran aventura està plena de satisfaccions però no per això exempta de sacrificis.
Necessitem gent motivada i que disposi d’una hora i mitja setmanal. El taller serà un gran assaig de l’obra que es representarà un cop conclogui. Hi ha un paper per a tothom i també tasques més tècniques.
El teatre no té edat i mai és tard per començar. Aquest taller d’adults ofereix la possibilitat de fer aquella activitat que més t’apassiona, vols provar o tens simplement curiositat per experimentar.
Riurem, ens emocionarem, farem fora les vergonyes i trobarem nous amics.
Si t’agrada cantar, ballar i actuar, aquesta és l’activitat que estaves esperant. …
L’ACTIVITAT ES DURÀ A TERME ELS DIMARTS DE 19:00 A 20:30H
El cost de l’activitat serà de 20 euros/ mes.

Si t’agrada el teatre, apunta’t!
Si vols gaudir, uneix-te al nostre grup!
T’hi esperem!
Posat en contacte amb nosaltres: almagala2@gmail.com, o vine a la reunió informativa que tindrà lloc el dia 3 d’octubre a les 18:30h a l’escola.

Inscripció Teatre pares i mares