pirates

JA ARRIBA CARNESTOLTES!!!

Sí…sí…d´aquí no res!!!… i des de l´Ampa us volem fer cinc cèntims del que estem preparant!!

Al marge dels actes organitzats per l´escola el divendres 28, i dels quals us anirem informant, molts ja sabeu que participem a la Rúa del Barri. Enguany el tema que hem triat ha estat:

 “ELS PIRATES”

Pels nouvinguts dir-vos que portarem un camió decorat com un vaixell pirata amb llums, música i alguna que altra coreografia perquè la nostra comparsa sigui inevitable!!!

Precedint al camió amenitzarà el grup de “Batukada Pere IV” a ritme de timbal.

El camió s’acabarà de muntar el dissabte 1 al matí a les instal·lacions de l´escola a partir de les 10:30h. Aquell que vulgui, pot venir a fer un cop de mà en un ambient distès i divertit…l´ajuda sempre és benvinguda !!!

A la tarda pels volts de les 17h quedem tots disfressats a la Rambla Jove on començarem la rua oficial.

Amb l´objectiu de fer un grup homogeni i donat l´ èxit de participació de l´any passat, hem pensat tornar a repetir el kit de disfressa que consistirà en teles adients al tema i algunes recomanacions per confeccionar la disfressa. Podeu adquirir-lo des de dimarts 4 a la secretaria de l´Ampa……Heu de pensar que com més serem…més lluirem!!!…

Apunteu el dia 1 de març a les vostres agendes i ajudeu-nos a que els pirates  del Pere IV conquereixin la Rambla amb al·luvions de marxa i tones de bon humor !!!

Us esperem a TOTS …no podeu oblidar que….fent festa també fem escola!!!

 AMPA Pere IV

Comissió de Festes