bloc_elecc

Aquest vespre s’han celebrat les eleccions a la Junta Directiva.

L’ Assemblea a començat puntualment amb unes paraules de la encara presidenta Alícia Garcia que ha agraït la tasca dels que l’han acompanyat durant aquests anys i amb sentides i emocionades paraules s’ ha acomiadat donant pas als parlaments que han fet els diferents candidats a la comissió de MENJADOR (l’ única que presentava alternatives).

Desprès que cada candidat donés explicacions del seu projecte el futur president, Xavier Roman, ha dirigit unes paraules: “soc com el director de la Filharmònica de Viena, agafo una orquestra ben afinada”.

Tot seguit, ha començat la votació, que ha discorregut molt àgilment, malgrat els preceptius tràmits d’identificació.

Si ràpid ha estat el procés de votació el recompte a estat prest i fiable. El doble control, una llista on l’ Ester apuntava un palet a cada candidat triat i tres piles diferents on s’amuntegaven les adhesions de cada un dels tres possibles vocals de menjador.

Acabat el recompte els números han proclamat a en Pau Galindo nou vocal de menjador, aquest encara nerviós pel seu parlament inicial, aceptava aclaparat les felicitacions de tothom, els primers a felicitar-lo, en Marc Ribera i la Maribel Pastor.

Això es tot, malgrat el tòpic NO ha estat una llarga nit electoral però ara sí m’aferro al tòpic TOTS han guanyat, ha guanyat el PERE IV.

Salut !

Josep Maria March

Les fotos: www.pbase.com/ampa/09eleccions

Nota: Aquesta es una crònica personal, no es cap nota oficial de l AMPA ni de la Comissió de Comunicació. Les dades que apareixen son oficioses pendents de ratificar per l’acta oficial de l ‘Assemblea.