Els Consells Escolars es renoven per meitats de les persones representants electes de cada sector cada dos anys, en el primer trimestre del curs escolar. Aquest curs cal fer la renovació de dos membres del sector famílies; per tant, avui queda oberta la convocatòria d’aquest procés electoral.

En què consisteix? Es tracta de representar pares i mares en la vida escolar, fent arribar neguits, inquietuds i agraïments al Consell, en un treball implicat i compromès.

Es reuneix unes 4-5 vegades l’any i és molt interessant de ser-hi per ajudar a construir el projecte de l’escola amb la resta de sectors: mestres, personal PAS, AMPA i representant municipal.

Què vol dir ser representant dels pares i mares al Consell Escolar?

Les mares i pares representants al consell opinen, aproven, avaluen i elaboren propostes per a la millora del funcionament del centre educatiu.

La seva participació en el Consell Escolar vol dir, també, fer una tasca de representació. Això significa que, com a membres del consell, la seva participació no és a títol individual sinó en representació de totes les famílies, donant veu a les seves peticions, preocupacions i iniciatives.

Per representar de manera eficaç totes les famílies del centre, s’han de recollir les seves propostes i opinions i portar-les al consell escolar. D’altra banda, també cal que els representats informin de tots els assumptes que es tracten en el consell escolar.

CALENDARI:

6 de novembre: publicació del cens provisional a la cartellera del costat de l’ascensor. Si no hi consteu o les vostres dades no són correctes cal que ho notifiqueu a l’administrativa del centre (abans del 9 de novembre).

13 de novembre: constitució de la mesa electoral.

14 de novembre: publicació de la llista definitiva del cens electoral.

Del 12 al 23 de novembre: període de presentació de candidatures per a les dues vacants del sector famílies. Com ho heu de fer, si us hi voleu presentar? Cal fer un petit escrit acompanyat d’una fotografia vostra on us doneu a conèixer (el vostre nom, el nom del/la vostre/a fill/-s, de quines classes són, perquè voleu ser membres del Consell Escolar…) i enviar-lo al correu de l’escola (a8062675@xtec.cat). Aquests escrits quedaran penjats a l’entrada del centre perquè tothom sigui coneixedor dels candidats. Recordeu de fer-ho abans del 23 de novembre.(Ampliació de termini).

30 de novembre: ELECCIONS. Horari: de 8:15h a 9:30h i de 16:30h a 17:45h.

VOLUNTARIS MESA ELECTORAL CONSELL ESCOLAR

Ens caldrien 4-5 persones per ser a la mesa electoral el dia de les eleccions (divendres, 30 de novembre). Serà de 8’15 a 9’30 h. i de 16’30 a 17.45 h. Ens organitzarem en horaris de matí i/o tarda. Podràs venir a un dels dos espais horaris o a tots dos, si et va bé.

La mesa ha d’estar constituïda dimarts 13 de novembre. Per tant, cal que tots aquells que estigueu interessats em formar-ne part ens ho heu de fer saber abans de divendres 9 de novembre enviant-nos un mail a l’escola a8062675@xtec.cat.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI!!