El passat dia 7 de març es va fer la marató de Barcelona.
Des de fa uns anys l’Ajuntament d’aquesta ciutat ha decidit apostar per aquesta prova i organitzar una marató de qualitat. I la veritat és que ho han aconseguit, un circuit atractiu, cada any hi ha més corredors (aquest any més de 12.000 inscrits i més de 10.000 corredors). A més cada vegada hi ha més animació als carrers per on passa la prova i predominen els aplaudiments a les queixes per no poder circular. Un grapat de km de la prova es fan al nostre barri.
La distància d’aquesta cursa són 42 km i 195 metres, la que hi ha entre el lloc on es va fer la batalla de Marató i la capital, Atenes. Filípides va recórrer aquest camí corrent per anunciar la victòria grega davant els perses.
Aquest any han estat tres els representants de l’equip de corredors de l’AMPA: Josep Muntó, Xavier Roman (en substitució del lesionat Xavier Lladó) i David Méndez van fer un paper força digne.