El dia 21 de desembre, a les 15:15h, celebrarem el tradicional Concert de Nadal al Casino de l’Aliança del Poblenou.

Hem pensat sempre que aquesta és una bona ocasió per reunir-nos com a comunitat, amb el valor afegit de sortir del marc escolar i que els nostres alumnes actuïn en un teatre preciós del barri.

Assajar,cantar, entrar i sortir de l’escenari, comportar-se amb correcció, escoltar els companys i actuar per a les famílies són aprenentatges i vivències importants en la vida escolar d’un infant.

Aquest any degut a l’aforament – 1.200 localitats- cada família tindrà dues entrades per assistir al concert. Ho fem així perquè hem de mantenir la unitat del concert: resulta molt enriquidor per als infants veure l’actuació dels companys i companyes des de P-3 a 5è. Si ho féssim per cicles i en dues sessions perdríem la visió global i l’evolució de les diferents edats.

Les entrades, si alguna família no les fa servir, fora bo que les torni a l’escola per poder repartir-les o bé que les doni a qui les necessiti.

Com cada any sufraguem les despeses de lloguer amb la rifa d’una panera, hem fet 750 targetes-números de la rifa de 2 €, amb això pagaríem la panera i el lloguer. Podeu comprar els números a la Maria i també col•laborar en la venda de butlletes.

Una mare de la comissió de comunicació ens ha dissenyat el cartell i l’entrada del Concert que han quedat molt bonics.

Salutacions cordials,
L’Equip Directiu
Barcelona, 25 de novembre de 2009