20130407-072912.jpg

6 d’abril de 2013 – Dia Mundial de l’Activitat Física

La Generalitat de Catalunya impulsa per quart any consecutiu la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física el proper 6 d’abril de 2013 o qualsevol dia comprès entre el 3 i el 21 d’abril.

Aquest dia se celebrarà novament arreu del planeta, tot difonent la recomanació fonamental, i molt fàcil d’assolir, per prevenir les més de 3.334 morts anuals a Catalunya que es relacionen amb el sedentarisme:“Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia”amb el sublema d’aquest any: “Activitat física sense barreres”.

En la celebració del DMAF en els 3 anys precedents hi ha hagut una participació de més de 168.000 persones, s’han organitzat 593 esdeveniments i s’hi han involucrat al voltant de 600 entitats. Aquest fet posa de manifest l’èxit i la motivació de totes les entitats i sectors públics i privats que estan sensibilitzats vers la promoció de la salut mitjançant l’activitat física.

Podeu consultar el llistat de propostes actives per organitzar els vostres esdeveniments a la feina, en familia, en el lleure….
Més informació a www.DiaMundialActivitatFisca.cat

Animeu-vos!!

Fem Esport, Fem Salut!