Benvolgudes famílies,

La propera i última activitat d’aquest curs escolar que us ofereix l’Escola de pares és un taller a càrrec d’en Ferran Ramon-Cortés. El taller dura dos dies, el primer dia és el proper 4 de maig i el segon i últim el 18 de maig, tots dos dies a les 18.00 hores. El taller porta per títol:

DESPERTAR LA CONFIANÇA

La confiança és la base de les relacions interpersonals. És lenta i laboriosa de teixir, i no obstant això molt fàcil de trencar.

En la nostra comunicació, hi ha actituds i comportaments que AJUDEN a construir la confiança amb els altres, i actituds i comportaments que la destrueixen, i per tant ens allunyen de la gent, i moltes vegades no som molt conscients.

El taller explora què podem fer des de la comunicació per teixir cercles de confiança, i què hem d’evitar per posar-la en perill, possibilitant així que construïm relacions positives, que ens ajudin en el nostre creixement personal.

Els conceptes que es treballaran estan tots ells recollits en el llibre Conversaciones con Max, publicat per RBA el 2007.

Us hi esperem.

Escola de pares som tots!

Hi haurà servei d’acollida gratuït.