Benvolgudes famílies,

Us informem que s’ha canviat la planificació dels cursos de vela d’aquest trimestre.

Per tant és un nou plantejament dels cursos i creiem que pot ser d’interès per a un major nombre de famílies, tant per horaris com per preus.

Quedarà oberta la inscripció per a tots els nens i nenes de 2n, 3r, 4t i 5è de Primària que ara ho desitgin. Tant de bò que us hi apunteu més !!!!!!

Us convoquem a una reunió informativa i assembleària per tal de decidir entre tots i totes l’opció que més s’adapti a la majoria.

Els punts que tractarem seran:

• Informar sobre la reunió mantinguda amb el Centre Municipal de Vela (Port Olímpic).
• Informar sobre la proposta del Centre Internacional de Vela de Catalunya (FCV) del Port Fòrum.
• Informar dels horaris, preus, i transport de qualsevol de les dues opcions, ja que al canviar els horaris, els cursos s’escurcen i els preus varien considerablent.
• Avantatges i desventatges de decidir entre un Centre o un altre.
• Cursos de pares i mares.

Com veureu s’oferten cursos de 8 hores repartits en 4 dies consecutius de dimarts a divendres (2 hores al dia) durant els mesos de juny i setembre, podent-se inscriure només a un o als dos, i també s’oferirà la possibilitat de realitzar un campus d’esports nàutics d’una setmana al mes de juliol (setmana del 26 al 30 de juliol).

De tot això en parlarem a la reunió que tindrà lloc al gimnàs de l’escola el dimecres 21 d’abril a les 7 de la tarda. US HI ESPEREM !

Volem fer un sondeig de la quantitat de nens i nenes que s’inscriurien per poder fer l’oferta una mica més acurada. El que responeu no implica cap inscripció en ferm. Esperem la vostra resposta per tal de poder treballar millor en tot aquest tema.

Ompliu la butlleta  – PDF –  ABANS DEL 20 D’ABRIL i entregueu-la a l’Ester Portillo en horari de Secretaria. Moltes gràcies per la vostra col.laboració.