El passat diumenge 11 de Setembre, com és habitual cada any, una part del grup de corredors de l’escola PERE IV va iniciar la temporada esportiva i de running participant en la cursa de 10 km. de la festa Major del Poblenou. Aquesta cursa és un clàssic en el nostre barri i ens agrada molt fer-la, ja que passem per carrers coneguts i ens anem trobant molta gent que ens ve animar.

S’ha de dir que per alguns de nosaltres té molt mèrit fer-la desprès d’haver estat ballant i bevent alguna copa la nit prèvia a la cursa a les festes del barri, però a canvi d’això, en acabar la cursa tenim un gran bocata de botifarra, iogurts, gelats i beguda per compensar.
Us convido a llegir detingudament la fisonomia de la cursa del nostre barri escrita pel Miquel Pucurull, on seguint el recorregut de la cursa, ens explica trets històrics força interessants de tots els carrers i indrets per on passem corrent.

http://cursadelpoblenou.blogspot.com

Aprofitem per seguir fent una crida a tots aquells que estigueu interessats en participar en els curses populars i ampliar el grup de corredors de l’AMPA PERE IV.

La propera cursa és la de la Mercè el diumenge 18 de setembre i pel sector femení (mares, filles, avies, tietes…) tenim la cursa de la dona el 6 de novembre.

Animeu-vos!!

Fem Esport, Fem Salut

Imma B.