El passat divendres 15 de juny vam acomiadar la promoció d’alumnes de 6è que aquest any acaba la seva formació a la nostra escola. Es tracta de la segona promoció que surt del Pere IV (2004-2012).

El comiat va ser senzill però emotiu i participatiu. Aquell vespre hi érem tots, educadors i famílies, i també vàrem retrobar alguns dels qui han acompanyat els nostres fills en aquest camí pel Pere IV.

Els nois i noies de 6è ens vàrem obsequiar amb una versió del “Bon dia” molt aconseguida feta per ells mateixos, una representació en anglès amb Pink Floyd de fons, i un vals elegant i cerimoniós, molt adequat per a l’ocasió.

Els pares els vàrem correspondre amb un muntatge que ens va permetre recordar moments viscuts i persones entranyables que han passat per la nostra escola en un moment o altre d’aquest període de vuit anys.

Després dels obsequis que va fer l’AMPA als nois i noies i els que van fer ells als mestres, van venir el pica-pica i el “dancing”.

Tot plegat va fer que fos una nit molt emotiva, en què tots vam col·laborar perquè el pas dels nostres fills pel Pere IV esdevingui per a tots un record viu i perdurable.

Moltes gràcies a tots els qui ho heu fet possible.