cchallenge

Challenge de Cros Escolar 2015-16

Un any més tornem a començar la Challenge de cros escolar que consta de 7 curses en els diferents barris de Barcelona. Curses que van adreçades als nens/es de primària i secundària fent distancies des de 800 m. fins a 1800 m, depenent de l’edat.

Procediment d’inscripció:

El CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona) des de fa 3 cursos, ja no subvenciona el pagament de la inscripció i de l’assegurança. Així doncs, tots/es aquells que vulguin participar hauran de fer el pagament a les oficines del CEEB seguint els següents passos:

1-  Facilitar les dades del nen/a a l’escola (Imma B.) per inscriure’ls informàticament a l’aplicatiu de la cursa (nom, data de naixement, número de CATSALUT) abans del dimarts de la mateixa setmana que es realitza la cursa.

2- Fer-ne el pagament a les oficines del CEEB (Avda. Litoral 86-96, al costat del poliesportiu la MarBella) abans del dimecres de la setmana de la cursa, de la inscripció i assegurança.

• Inscripció 5€ , (inclou les 7 curses)

• Assegurança: 1€ per als nascuts al 2008, 2009 i posteriors.

2,80 € per als nascuts a partir del 2007 fins al 1998.

Tots aquells que ja participen en lligues escolars d’equip amb el CEEB i tenen l’assegurança pagada, no cal que paguin la part de l’assegurança.

3-      Presentar-se a la cursa el diumenge corresponent i participar.

 

Calendari de curses:

1-      15 de novembre: Sant Martí. CEM Mar Bella (enviar dades per fer inscricpió abans del 11 novembre)

2-      20 de desembre: Sants. Parc Espanya Industrial

3-      17 de gener: Les Corts. Parc de la Maternitat.

4-      21 de febrer: Eixample. Parc Joan Miró.

5-      6 de Març: Ciutat Vella. Parc Ciutadella.

6-      17  d’abril: Nou Barris. Parc central de Nou Barris.

7-      22 de maig: Sant Andreu. Parc Llera riu Besos.

Per a més informació demaneu per la Imma Benet (mestra d’educació física) i envieu dades al e-mail: imma.benet@pereiv.cat, o mireu la web www.elconsell.cat

Animeu-vos a participar!!