rosa

Ja estem a l’abril…arriba la “caloreta” i toca celebrar aquesta festa tan nostra com cal!!! Per això, el proper 23/04 hem preparat vàries activitats i volem que ens acompanyeu i passeu una bona estona amb els vostres fills/es.

A partir de les 16:30h al pati de l´escola podreu gaudir de diferents jocs inspirats en Sant Jordi i la seva llegenda: cavallers, dracs i castells posaran a prova la destresa de la canalla per tal d´aconseguir una petita recompensa.  Un esforç així ho val!!!

Necessitaran reposar forces i ho podran fer amb els pastissos, dolços i galetes que, esperem, ens feu arribar des de primera hora del matí a la secretaria de AMPA.  Un any més demanem la vostra col.laboració per tal que els nens/es puguin fer “un bon mos”!!….Els sucs els repartirà l´ampa de forma gratuïta (no oblideu els eco-gots!!!). Per postres, una galeta ben bonica i,  per suposat, el record d’un dia tan especial en forma d´un punt de llibre molt original.

Als cavallers més grans els oferirem les roses més boniques del Poblenou… sense cap dubte!!! Es podran adquirir a preus assequibles des de primera hora del matí (8-9h / 15-18h).

Per últim dir que les activitats extraescolars funcionaran amb normalitat, tret d’aquelles que es desenvolupen al pati. Ja se us informarà de la nova ubicació. Gràcies per la vostra comprensió!!

Us esperem a tots/es !!!

Recordeu que …..fent festa també fem escola!!!

AMPA Pere IV

Comissió de festes