20121030-021314.jpg

Un any més ja la tenim aquí i volem cel.lebrar-ho amb tots vosaltres i en especial amb totes aquelles famílies que s´han incorporat, enguany, a la nostra escola. Serà el proper dimecres 31/10 a partir de les 16:30h. Tindrem castanyes, berenar i jocs rel.lacionats amb la tardor, adobats amb la companyia de la nostra castanyera i l´entremeliat Marrameu…us ho perdreu???

Però per tal que tot sorti el millor possible, necessitem la col.laboració de tot aquell que vulgui posar el seu granet de sorra:

– Durant el matí – necessitem trobar voluntaris que s´apropin al menjador de l´escola per tal de ajudar a obrir castanyes i preparar-les per a torrar-les a la tarda.

– Al migdia – pels volts de les 14:30h esperem als “iaios/as” més castanyers que ens ajudin a preparar el foc, començar a torrar les castanyes i anar preparant les paperines per tal de repartir-les un cop acabin les classes.

Les persones interessades, poden comunicar-ho a la secretaria de l´AMPA o directament al correu de festes que podeu trobar al bloc (http://blocampa.wordpress.com/)

També seràn ben rebuts els tradicionals pastissos, galetes i d´altres dolços de l´àvia que demanem ens feu arribar des de primera hora del matí i a llarg de tot el dia a la secretaria de l´AMPA. A les 16:30h es treuran per tal que els nostres fills gaudeixin del berenar que es mereixen….els sucs i l´aigua els proporciona l´AMPA gratuïtament.

Aixó sí, ja sabeu que la nostra escola és una escola compromesa amb el medi ambient i com a tal mirem de minimitzar els residus, per això fem servir els nostres ECO-GOTS….. No els oblideu !! I si no en teniu a casa en podreu adquirir el dia de la festa a un preu molt asequible.

Un parell de coses a recordar:
1. Les activitats extraescolars funcionaran amb normalitat.
Les activitats esportives:
• Patinatge 4t/ 5è/ 6è: pista institut
• Bàsquet 2n: pista institut
• Iniciació esportiva: gimnàs de l’escola
• Bàsquet 4t i Bàsquet femení: pista institut o gimnàs de l’escola (falta confirmar)
• Funky: gimnàs de l’escola

Les activitats que es fan al institut faran la sortida directament per allà. Les activitats de l’escola faran la sortida, excepcionalment, per l’entrada principal ja que la pista està ocupada per la festa.

2. Per motius de seguretat preguem no porteu bicicletes o patinets ja que la zona d´aparcament quedarà aïllada amb la barbacoa

Comptem amb vosaltres….i els vostres menuts també!!!

Fem Festa!!

Comissió de Festes
AMPA Pere IV