casta3

Aquí la tenim!!!!…..i ho volem celebrar amb tots vosaltres i en especial amb totes aquelles famílies que s’han incorporat, enguany, a la nostra escola. Serà el proper dijous 31 d’octubre a partir de les 16:30h. Tindrem castanyes, berenar i jocs relacionats amb la tardor, adobats amb la companyia de la nostra castanyera i l’entremaliat Marrameu…us ho perdreu???

Però per tal que tot surti el millor possible, necessitem la col·laboració de tot aquell que vulgui posar el seu granet de sorra:

– Al matí – necessitem trobar voluntaris que s’apropin a les 9h al menjador de l’escola per tal de ajudar a obrir castanyes i preparar-les per a torrar-les a la tarda.

– Al migdia – pels volts de les 14:30h esperem als “iaios/as” més castanyers que ens ajudin a preparar el foc, començar a torrar les castanyes i anar preparant les paperines per tal de repartir-les un cop acabin les classes.

Les persones interessades, poden comunicar-ho a la secretaria de l´AMPA o directament al correu de festes ampa.festes@pereiv.cat.

Es tradició complementar les castanyes i els moniatos amb un berenar amb pastissos, galetes i d’altres dolços de l’àvia. Aquí també demanem la vostra col·laboració deixant el que pugueu aportar, des de primera hora del matí i a llarg de tot el dia a la secretaria de l´AMPA. A les 16:30h es trauran per tal que els nostres fills gaudeixin del berenar que es mereixen….els sucs i l’aigua els proporciona el AMPA gratuïtament.

Això sí, la nostra escola és una escola compromesa amb el medi ambient i com a tal mirem de minimitzar els residus, per això fem servir els nostres ECO-GOTS….. No els oblideu !! I si no en teniu a casa en podreu adquirir el dia de la festa a un preu molt assequible i així els podreu fer sevir en les properes festes!!


Un apunt important per aquell dia:

  • Es recomana no portar patins i bicicletes

  • Les extraescolars que es desenvolupen al pati quedaran afectades per la festa, els nens que hi vagin faran activitats alternatives a d’altres espais de l’escola amb els monitors habituals.

     

Comptem amb vosaltres….i els vostres menuts també!!!

Recordeu que fent festa…també fem escola!!

Comissió de Festes
AMPA Pere IV