casal_estiu

REUNIÓ INFORMATIVA: dia 9 d’abril a les 18h
EL CASAL INFANTIL D’ESTIU AMB ANGLÈS:

UNA CIUTAT MISTERIOSA

Un vol amb procedència de Londres, de passatger el Patrick, un viatger amb ganes de viure moltes aventures, aterra a Barcelona. Un cop instal·lat comença a descobrir diferents misteris que succeeixen a una ciutat: gossos que desapareixen, cuiners que no acaben d’encertar la recepta, cotxes especials que participen a una cursa, un robatori a un estudi cinematogràfic i una Marquesa a la que li desapareixen les seves joies… Els infants seran els protagonistes escollint cadascú la professió que vulgui cada setmana per ajudar al Patrick a resoldre els diferents misteris.

Cada dia, una de les activitats es durà a terme en anglès. Amb la col·laboració dels educadors de Make it up-Babel Languages SCP.

ACTIVITATS PROGRAMADES.

Setmana 1: del 25 al 28 de juny de 2013. EL GOS DE LA SENYORA ENRIQUETA.
La senyora Enriqueta surt com cada tarda a passejar amb el seu gos Pelut i van al parc del barri a que l’animal jugui al pipi can. Es troben amb una amiga i comencen a xerrar… on està el pelut? Comença doncs la recerca de la mascota per tota la ciutat…

Setmana 2: del 1 al 5 de juliol de 2013. LA RECEPTA MÀGICA DEL CHEFF MANEL.
El ManeL, un cheff molt valorat per tots els restaurants de la ciutat, es troba desconcertat perquè no acaba d’encertar amb el resultat de la seva millor recepta. Entre tots l’ajudarem a organitzar-se, elaborar, cuinar i presentar el seu plat estrella!

Setmana 3: del 8 al 12 de juliol de 2012. LA CURSA DE COTXES ESPECIALS.
Una grua t’aixeca quan tens un problema. Un camió es fort i resistent i sempre treballa. En un autobús pot anar molta gent junta. Un cotxe de formula 1 és ràpid i àgil… i tu, com ets?

Setmana 4: del 15 al 19 de juliol de 2012. HAN ROBAT ALS ESTUDIS CINEMATOGRÀFICS.
Als estudis de cinema “bcn films” han desaparegut tots els estris que fan servir pel rodatge de les pel·lícules… Ens han demanat ajuda per trobar-ho conjuntament.

Setmana 5 i 6: del 22 al 31 de juliol de 2012. LES JOIES DE LA MARQUESA.
La senyora marquesa com a afició té col·leccionar joies i dins guarda un tros d’una imatge molt especial per a ella. Un dia de matinada no troba cap joia i demana ajuda per tal que li ajudem a recuperar aquella imatge tan especial per a ella.

page1image21864 page1image22288 page1image22448 page1image22872 page1image23032