CARNESTOLTES 2017

Famílies, ja som al febrer… I això què vol dir? Doncs que arriba el Carnestoltes!!!

Com molts ja sabeu, al marge dels actes organitzats per l´’escola, participem a la Rua del Barri. I com que aquest any volem ser molt vistosos, des de la comissió de festes hem pensat en simular:

“ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES”

Per facilitar les coses, ben aviat posarem a la venda un kit de disfressa que inclou la roba adient. Aquest any és molt i molt senzill!!! No patiu, la podreu adquirir a la secretaria de l´’AMPA a preus assequibles. Estigueu ben atents que en breu us informarem!!

També comptarem amb la participació del grup Batukada Pere IV, amb un camió amb una decoració molt elaborada i ple de llums i música a càrrec del nostre discjòquei resident i, confiem, amb un nombrós grup de comparsa que ens acompanyi tot ballant i fent xerinol·la.
Amb això, volem aconseguir que la Rambla, aquest any, s’ompli de cartes de pòquer simulant el judici de la pel·lícula.

El dia en qüestió és el DISSABTE 25 DE FEBRER, així que aneu reservant la data a les vostres agendes i sobretot que no faltin les ganes de passar-ho bé!!!!

I per tal que tot això sigui possible, aquest dissabte, la Comissió de Festes estarem treballant a l’escola de valent. Si voleu venir a donar un cop de mà, us esperem a TOTS a partir de les 10.30 h del matí. Ens aniria molt bé si teniu tisores per tallar tela i les podeu portar.

Us esperem a TOTS!

No podeu oblidar que… fent festa també fem escola!!!

AMPA Pere IV. Comissió de Festes