img_20151031_082440

CAP INFANT SENSE JOGUINA

 

Una joguina deixa de ser útil per a un infant quan creix, i llençar-la significa malbaratar un recurs que pot ser útil per a altres. Si reutilitzem les joguines potenciem que els infants les respectin, i que posteriorment, valorin la reutilització d’altres objectes. Per això, la Comissió Pedagògica de l’AMPA Pere IV, coincidint amb aquestes dates nadalenques, engega una nova campanya: Cap Infant sense Joguina. El nostre objectiu és sensibilitzar tota la Comunitat Educativa sobre les desigualtats socials i econòmiques que pateixen alguns infants de Catalunya i la importància de la joguina en l’educació. I ara que arriba el Nadal és temps de fer lloc i endreçar, per la propera visita dels Reis Mags. Estem segurs que ells estaran molt contents de saber que totes aquelles joguines que no fem servir poden fer molt feliços altres nens i nenes. Aquest any volem col·laborar especialment amb la Fundació Il·lusions Solidàries, una petita organització que s’encarrega de repartir desitjos i il·lusions a nens i nenes en risc d’exclusió social. Dins del seu projecte tenen una mancança important de donacions dins la franja dels 6 als 12 anys; per aquest motiu, aquest any, el nostre recapte es centrarà en aquesta necessitat.

QUÈ NECESSITEM, QUÈ PODEU PORTAR?

A PARTIR DEL 12 DE DESEMBRE I FINS AL 16 DE DESEMBRE

Joguines en bon estat per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Quan diem joguines volem dir: – Pilotes (en bon estat i inflades) – Jocs de taula (amb les capses en bon estat i complets) – Puzles (amb les capses en bon estat i amb totes les peces) – Llibres i contes – Nines, cotxes… – Mecanos, patins, patinets – Cd’s musicals, pel·lícules, jocs de consola… – Material escolar (estotjos, colors…), etc.

Si us plau, us demanem NO PORTAR PELUTXOS; requereixen un procés de neteja molt curós. Us animem a col·laborar i a fer partícips els vostres fills i filles.

Educar en valors és el millor regal que els podem fer!!!

9 de desembre del 2016

Comissió Pedagògica