IMATGE MALBARATAMENT

La Comissió Europea ha declarat l’any 2014 com “Any Europeu de lluita contra el malbaratament”. Aquesta és una prioritat en el Pla de treball polític europeu. Els Estats membres han d’elaborar estratègies i mesures concretes per reduir a la meitat el malbaratament d’aliments al llarg de tota la cadena alimentaria, per tal de, millorar l’eficiència del sector i sensibilitzar a l’opinió publica.

És per això que la Comissió Pedagògica conjuntament amb el Banc d’Aliments s’uneix en aquesta lluita iniciant una “ Campanya de Primavera de Recollida d’Aliments”.

Creiem que no és només el nostre deure sinó la nostra funció el fet de cercar aliments per distribuir a aquelles associacions properes a nosaltres que lluiten contra la pobresa.

La recollida es farà del dia 14 de març fins al 21 de març, els aliments es podran dipositar a l’entrada principal de l’escola., recordeu que aquests han de ser no peribles i preferiblement no envasats en vidre.

Els aliments recomanats son:

–          Galetes

–          Arròs

–          Llet ( tetra-brik )

–          Sucs (tetra- brik)

–          Llegums crues o en llauna

–          Pasta

–          Llaunes de conserva, tonyina, sardines..altres

–          Fruits secs

–          Sucre

–          Cafè

–          Oli

–          Farina

Tots els aliments recollits seran gestionats per la Fundació Banc dels Aliments que dóna assistència a més de 73.000 persones de la regió metropolitana de Barcelona.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.                                            

                                                              Comissió Pedagògica Ampa Pere IV