Al barri hi ha persones que viuen en fàbriques abandonades o descampats en condicions molt i molt dures, sobre tot a l’hivern. La majoria són persones originàries del nord d’Africa i països subsaharians.
Aquesta campanya solidària està promoguda per pares i mares de diverses escoles del Poblenou : Arenal de Llevant, Llacuna, Pere IV, guarderia Donald, i d’altres pendents de confirmació.

Cada escola funcionarà com un punt de recollida autònom, s’encarregarà de la difusió a les classes, i procurarà classificar els aliments en caixes del mateix producte per tal de facil.litar-ne el transport i la distribució posterior.

Es recolliran exclusivament els productes de la llista que han facilitat les associacions que tenen contacte directe amb els destinataris de la campanya:

Aliments:
– ARRÒS
– OLI GIRASOL
– SUCRE
– LLET
– GALETES
– CAFE SOLUBLE, CACAO
– FRUITS SECS

Durada de la campanya: Dimecres, dijous y divendres, 16,17 y 18 de desembre a l’entrada de l’escola de 9:00 a 9:15 als punts habilitats de recollida.

Els productes recollits es distribuiran directament als necessitats a través de les associacions NÒMADES DEL SEGLE XXI i CEPAIM. Està oberta la possibilitat que alguns dels organitzadors de la campanya puguin acompanyar-los quan es faci el repartiment.

AMPA PERE IV
COMISSIÓ DE MENJADOR