Hola famílies,

Comencem un nou curs, i des de Grup d’Excursions continuem amb la nostra proposta de fer sortides a la muntanya.

Mantindrem el format dels anteriors cursos, però espaiarem  les sortides i les centralitzarem més en les èpoques de bon temps.

Convidem a  aquelles famílies que es vulguin afegir al nostre grup, seran molt benvingudes, tan sigui des de una vessant activa, formant part de l’organització en el dia a dia del grup, com d’una manera ocasional aportant una excursió que conegueu i que us agradaria compartir amb la resta de famílies

Ens agradaria,  en aquest curs poder crear un grup de pares per poder donar continuïtat a les excursions pels nens/nenes més petits, P3, P4 i P5. Per això convidem especialment a les famílies d’aquest cursos a afegir-se a nosaltres.

Us deixem el calendari del curs :

 

– Dissabte 05 de Novembre

 

– Dissabte 28 de Gener (Sortida a la neu)

 

– Dissabte 10 de Març

 

– Dissabte 21 d’Abril

 

– Dissabte 02 de Juny

 

– Dissabte 07 i Diumenge 08 de Juliol. (Acampada)

 

Dues setmanes abans de cada excursió rebreu tota la  informació de la sortida, on hi detallarem, el  lloc on anirem, punt de trobada,  horari sortida i arribada, mitja de transport i dificultat.

Per qualsevol tema dels esmentats més a dalt, o dubte que tingueu,  us podeu posar en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic grup.excursions.pereiv@gmail.com.

Que tingueu un bon curs!

 

Amunt PereIV  !

Grup Excursions