Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu el dia 19 D’ABRIL, a través de la Plataforma, estem convocades totes les escoles per mobilitzant-nos i amb aquesta acció reivindicar els dos nous centres d’educació secundària que el barri necessita pel futur més immediat. A data d’avui, nose’ns garanteixen places suficients perquè tots els nens i nenes que cursen educació infantil i primària en la xarxa pública del Poblenou puguin seguir estudiant ESO i batxillerat al seu barri. De fet, i com lamentablement succeeix també a primària per manca de previsió i oferta suficient, actualment ja es força la xarxa de secundària dels instituts Icària, Front Marítim i Quatre Cantons amb ràtios ampliades i línies extra o grups “bolet”.

És per tot això que us animem a participar

Així estem convocats a les 11,30 h. a Camí Antic de València amb Lope de Vega (darrere del CAP Poblenou ) on es farà un acte simbòlic i es posarà la primera pedra.

A les 11:50 h. COMENCEM LA CADENA! L’escola Pere IV ha d’ocupar el tram que va des de la nostra escola fins al número 7 del carrer Antic de València.

Allà a la 13:00h. Acabarem la cadena amb la posada simbòlica de la primera pedra al segon solar, ubicat a Sancho de Ávila amb Llacuna (davant de Can Framis i de l’edifici Media-TIC).

Porteu CAPSES pintades de groc i amb missatges per fer les posades de la primera pedra dels futurs instituts, SAMARRETES GROGUES, tota mena d’instruments per fer molt de SOROLL!!!!!

US ESPEREM!!!!!!

Ampa Pere IV

VÍDEO PROMOCIONAL

CCeF-_NWYAAPtJS.jpg large