Hola a tots i a totes,
us volem informar de diferents coses.

  • SORTIDA CAN SALADRIGAS 28 D’OCTUBRE. Aquest diumenge 28 d’octubre es fa a Can Saladrigas la presentació dels gegants i capgrossos de totes les escoles del barri. Els nostres capgrossos els hem envernissat i han fets alguns petits canvis els nens i nenes que fa taller d’art. Es fa la presentació junt amb les batukades de les diferents escoles. així que us convoquem a les 10:30 a l’escola per agafar els tambors i anar cap a Can Saladrigas. La trobada és a les 10:30 a l’EScola i la cercavila a les 12:00 (es fa una petita volta pel mercat i la biblio).

;

  • SORTIDA INSTITUT QUATRE CANTONS (PERE IV) 10 de NOVEMBRE. Es realitza una petita mostra de l’activitat a l’Institut el dia de la seva festa. També d’aquesta manera poden conéixer l’activitat i a veure si s’animen alumnes o papis i mamis de l’institut per poder aconseguir la continuitat de l’activitat a partir del curs vinent allà i formar un grup. Serà a les 12:00, per tant quedarem a les 11:15 a l’EScola.
  • CORRETGES. Us demanem que tots els nens i nenes portin una corretja ben identificada amb el seu nom i la deixin a l’escola per tal que cada divendres d’assaig la puguin tenir per fer la classe. Es faran totes les classes amb els timbals penjats. Les deixarem a una caixa i a l’entrada de la classe es repartiran. Si no en tenen no s’assegura que el nen/a pugui tocar. Si algun nen/a vol portar genolleres o guants i les volen deixar, que les portin en una bossa tancada ben identificada i les podran deixar també a la caixa. Necessitem la vostra col.laboració pel bon funcionament de l’activitat.

Moltes gràcies i Bona Batukada!!!!!