DIVENDRES 12 de març:

PRE-BENJAMÍ A (tercer/Laura)

18:15h: CEIP Pere IV – CEIP Carlit (AE L’Eixample): Els nens de Pere IV varen tornar a guanyar contra un rival que va plantar cara en tot moment. Tot i la victòria, l’equip va sortir a la pista força despistat i es varen cometre errades fruit de la falta de concentració i, probablement, del fred. Cal dir que els esforços dels nostres nens sempre són màxims però no només s’han d’esforçar al terreny de joc sinò que des de la banqueta cal animar i prestar atenció al funcionament del partit, perquè de les errades dels companys es pot aprendre molt. A seguir treballant!

PRE-ALEVÍ (quart i cinquè/Paula)

19:30h: CEIP Pere IV – CEIP El Carmel: El partit del darrer divendres va ser tot un èxit. Des d’aquí felicitem als jugadors i jugadores perquè varen fer un gran partit malgrat el fred i varen aconseguir una molt merescuda victòria. L’equip rival es va veure desbordat davant del joc dels nostres nens i nenes i no varen tenir opcions de guanyar en cap moment. Cal recordar que, des de l’inici del partit, l’esforç ha de ser màxim. Tot i això es va veient un procés de millora, així que felicitar als jugadors i jugadores i convidar-los a seguir treballant!

DISSABTE 13 de març:

PRE-BENJAMÍ B (tercer/Joan)

09:00h: FP Joventut de Badalona – CEIP Pere IV: El partit va anar força bé i varen tornar a fer un bon treball en defensa i en el desmarcatge. Les passades i els tirs no varen ser gaire encertats però, tot i això, només es va perdre de 16 punts contra un gran equip. Al principi del partit els nens i nenes varen estar una mica adormits, segurament per l’hora i pel fred, que va ser protagonista durant tot el partit. Les baixes d’alguns membres de l’equip també es varen notar. Tot i això, gran actuació dels nens i nenes.

Partits de la setmana, comença la segona volta:

DIVENDRES 19 de març:

PRE-BENJAMÍ B (tercer/Joan)

18:15h: CEIP Joan Miró (AE Eixample) – CEIP Pere IV

PRE-BENJAMÍ A (tercer/Laura)

18:15h: CEIP Pere IV – CEIP Bach de Roda (Pardo Bazan)

PRE-ALEVÍ (quart i cinquè/Paula)

19:30h: CEIP Pere IV – CEIP Ferran Sunyer (AE Eixample)