ballaruga

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu des de fa molts anys la Comissió Pedagògica organitza la Ballaruga.

Som molts/es, els que participem activament en la seva realització i  un cop més volem comptar amb la vostra participació en la que ja serà la nostra desena edició.

Molts sou veterans o  ja heu col·laborat, i d’altres potser els agradaria iniciar-se per primer cop com a responsables de grup.

Es per això que ens dirigim a vosaltres amb més antelació que de costum, per fer una previsió de les persones que portaran a terme aquesta gran aventura que començarà el 7 d’ abril.

Per qui encara no s’hagi iniciat farem un breu resum explicant en què consisteix l’activitat i quines son les tasques que s’han de realitzar com a responsable de grup:

Descripció de l’activitat.

 La Ballaruga és una activitat de ball que es representa el dia de la festa de fi de curs 13 de juny per la tarda abans del Sopar de Germanor. Es tracta d’una activitat oberta i gratuïta per tots els alumnes.

Cada grup compta amb tres responsables(establirem una veterana/à per grup) i faran una sessió setmanal de mitja hora, a partir del 7 d’abril fins al 12 de juny.

Abans de la primera sessió s’establirà un període d’inscripció, els responsables també es reuniran amb la Comissió Pedagògica per qüestions organitzatives i per determinar el tema i desenvolupament central del festival.

El compromís ha de ser durant les deu setmanes (aprox) que dura l’activitat.

Tasques dels responsables de grup.

 • Assistiran  a la reunió organitzativa de la Comissió Pedagògica (mínim un responsable de grup). Abans de la primera sessió escolliran la cançó dins del tema establert i muntaran una coreografia adequada a l’edat dels nens/es.
 • Assistir a tots els assajos.
 • Es coordinaran amb la resta de col·laboradors (la Comissió us facilitarà un llistat de voluntaris), per planificar el vestuari, complements i maquillatge dins dels límits del pressupost.
 • Facilitaran un numero de compte al tresorer (només un dels responsables), per tal de que ell pugui ingressar els diners pressupostats pel vestuari i es comprometrà a lliurar els tiquets de compra corresponents a les esmentades despeses.
 • Un dels responsables exercirà de interlocutor entre la comissió i la resta de responsables del seu grup facilitant un correu que obri amb assiduïtat.

Compromisos en les sessions setmanals.

 

 1. Es demana màxima puntualitat en les entrades i sortides.
 2.  Abans de l’hora ningú pot accedir a l’escola.
 3. Un dels tres responsables de grup s’encarregarà de recollir  als alumnes a l’entrada principal de l’escola, l’altre a recollir l’equip de musica i el llistat d’assistència que demanarà prèviament a l’ Esther o Mari Juli (Secretaria de l’ AMPA).
 4.  Quan tinguin a tot el grup complet aniran a l’aula indicada per realitzar l’assaig:
 • Ompliran la graella d’assistència.
 • Només restaran a l’aula les/els responsables de grup.
 • En els grups d’infantil, una de les responsables s’encarregarà d’acompanyar als infants al lavabo, en cap  moment,  poden anar sols per l’ escola.
 • Durant l’activitat controlaran que no es toqui cap material de l’escola.
 • Al finalitzar l’activitat s’encarregaran de lliurar als alumnes a les famílies, tornaran l’equip de musica a l’ Esther o Mari Juli  i deixaran tot endreçat, sempre amb el màxim de puntualitat, possiblement hi vindrà un altre grup al darrera.
 • Si algú dels responsables no pot assistir a alguna de les sessions haurà de coordinar-se molt bé amb els altres membres responsables.
 • Davant qualsevol incident o entrebanc durant les sessions d’assaig caldrà comunicar-ho d’immediat a la Comissió Pedagògica abans de prendre cap decisió.

 Us animem a participar en aquesta gran aventura!!

 Busquem:

 • Compromís durant les deu setmanes (aprox.) de l’ activitat.
 • Capacitat d’organització
 • Sentit del ritme
 • Coordinació amb la resta de companys/es
 • Ganes de gaudir amb els nostres infants
 • Bon humor i sobretot molta il·lusió.

 

Aquest any per motius organitzatius hem canviat la forma de lliurar la famosa “Butlleta de Responsables”

Ho farem mitjançant el correu electrònic de la comissió.

 

ampa.pedagogica@pereiv.cat

 

Ho volem fer molt facilet !!

 

Us donem unes indicacions de com fer-ho.

Els interessats en ser responsables de grup hauran d’ ENVIAR UN CORREU ELECTRÒNIC DE MANERA INDIVIDUAL

Al correu haureu d’ indicar: el vostre nom i cognoms, nom/cognoms i curs del vostre fill/a, disponibilitat horària* (dies i possibles hores, EL MÀXIM D’ OPCIONS POSSIBLES).

RECOMANACIONS IMPORTANTS:

–      Abans de prendre la decisió de ser responsable de grup hem de estar ben segurs que el nostre fill/a vol participar.

–      * Per garantir el màxim de participació intentem tenir en compte el factor extraescolars grup-classe, opcions hi han moltes!!!!!

 

Els horaris que disposem son els següents (en intervals de 30 min.):

 

–      Dilluns de 17 h. a 19 h. (Exemple: 17h a 17:30h / 17:30h a 18h / 18h a 18:30h / 18:30h a 19h.)

–      Dimarts de  17:30 h. a 19 h.

–      Dimecres de 17 h. a 19 h.

–      Dijous de  17:30 h. a 19 h.

–      Divendres de  17 h. a 18 h

 

 

 

 

 

 

Una vegada acabat el termini de lliurament, la Comissió Pedagògica assignarà horaris i espais i us convocarà a una reunió organitzativa.

Data màxima per enviar el correu

DIVENDRES 6 DE MARÇ

 

Comissió Pedagògica Ampa Pere IV

27 de febrer 2015.