ROSES

Recordeu, avui apartir de les 16:30, Festa de Sant Jordi a l’Escola Pere IV organitzada per l’AMPA. Esperem els vostres pastissos des de primera hora del matí. Hi haurà tallers, llegendes, actuacions, venda de roses… US HI ESPEREM!!!

El mateix dia de Sant Jordi, muntarem una paradeta de VENDA SOLIDARIA DE LLIBRES A UN PREU SIMBÒLIC D’ 1 €, amb tots els llibres recaptats prèviament per les famílies.

confiança solidaria

 

TOTS ELS BENEFICIS obtinguts aniran destinats a la FUNDACIÓ CONFIANÇA SOLIDARIA SANT MARTÍ

Us convidem a donar una ullada a la web www.confianzasolidariasantmarti.org

CONFIANÇA SOLIDARIA SANT MARTÍ té com a objectiu l’ ajuda humanitària i solidària entre veïns i persones sense recursos, per cobrir les necessitats bàsiques. Portar una cosa tan bàsica com el menjar a gent que per diferents raons es troba en situacions precàries, famílies sense recursos, gent gran sense ajudes, nens que ni tan sols esmorzen a casa abans d’ anar a escola, etc… desgraciadament una realitat que sense anar més lluny, també es pateix al nostre barri.

Per què?

El nostre objectiu és sensibilitzar a tota la Comunitat Educativa sobre les desigualtats socials i econòmiques que pateixen moltes famílies del nostre entorn.

Estem segurs que els nostres infants estaran molt contents de saber que aquells llibres o contes que tantes bones estones els hi han fet passar …. SERVEIXEN per ajudar a altres …. encara que sigui una miqueta.

 

Per això us animem a fer d’ aquest Sant Jordi…

un Sant Jordi Solidari!!!!!!!