Benvolguts i benvolgudes,
 
Us recordem la convocatòria de l’Assemblea general extraordinària de l’AMPA de l’Escola Pere IV per aquest dimecres 2 de febrer a les 19 hrs.
 
Donades les restriccions arrel de la COVID-19 la reunió es farà telemàticament i podreu entrar a través del següent enllaç de Google Meet:  meet.google.com/ssz-bojt-oqy
 
Com podreu veure a l’ordre del dia, a aquesta Assemblea general extraordinària es proposa modificar diversos articles dels Estatuts, sent la gran majoria de modificacions per fer els Estatuts més inclusius i fer referència tant al masculí com el femení i per fer referència a la legislació vigent. 
 
Com a resum, també us exposem els canvis importants que es modificarien:
 
– Canvi de la denominació social d’AMPA Pere IV (Associació de Mares i Pares d’Alumnes del CEIP Pere IV) a a AFA Pere IV (Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Pere IV)
 
– Ampliació dels mandats de la Junta Directiva de 2 a 3 anys a partir de les eleccions que es celebraran el novembre de 2023.
 
– Les Assemblees generals es passen a comunicar 10 dies abans en comptes de 15 dies abans i en cas de convocar-se una Assemblea general extraordinària amb caràcter d’urgència, fins a 24 hores abans.
 
– Es convalida per Estatuts que les Juntes Directives i les Assemblees generals es podran fer de forma telemàtica per causa justificada (ara ho estem fent arrel la situació excepcional derivada de les restriccions de la COVID-19)
 
– S’habiliten els mesos de setembre i juny per poder convocar l’Assemblea general ordinària (ara només es pot fer d’octubre a maig)
 
Cada article modificat es votarà de forma individual requerint-se el vot afirmatiu de dues terceres parts dels assistents de l’Assemblea per poder ser  aprovats, de manera que alguns articles podrien ser aprovats i d’altres no.
 
Adjunt trobareu l’ordre del dia amb tots els articles proposats per modificar amb el seu redactat actual i la proposta de nou redactat.
 
Us hi esperem!!