EDITAT: 26/02/2009
Afegim noves fotos que ens ha fet arribar Patricia Sarrias, gràcies !

Us deixem unes imatges de l’acte oficial d’inauguració de la nostra escola i el discurs que la presidenta de l ‘AMPA ha fet.

bloc_inagura

Foto: Sandra Montesinos

Les fotos: www.pbase.com/ampa/09inaguracio

Avui per a mi es un dia molt important com representant de l’ associació de pares/mares de l’ escola Pere IV, inaugurem el nostre nou edifici escolar de bonica i funcional construcció. Tot i que l’execució de l’obra s’ha allargat ja es una realitat .Vull manifestar el nostre agraïment a l’ administració educativa tanmateix als gestors de l’obra (gisa), als tècnics del departament i a la direcció de l’obra per la seva professionalitat i pel tracte dispensat a la “família” Pere IV.

L’escola CEIP Pere IV al cor d’un barri innovador com Poblenou , va iniciar la seva vida el curs 2004/2005 en unes instal•lacions provisionals i atès la falta de places escolars, va donar cabuda a quatre línies de P3 a més del P4 i P5 amb les dificultats associades però amb molta il•lusió.

L’ escola va néixer amb la confiança plena de les famílies que l’ integren en el seu equip directiu i professorat confiança en una escola pública de qualitat com model d’ identitat del nostre país a la recerca de referents per una societat millor, més cohesionada i integradora.

Dia darrera dia la nostre dedicació ha creat una identitat pròpia com associació, , que ens pertany a tots, una cultura AMPA Pere IV , una actitud de grup com diuen els coach amb molta intel•ligència emocional, referent d’ escoles de nova creació en el districte de Sant Martí. Una dada el 80 % dels pares són d’ AMPA i 60 persones treballen activament.
En aquets quatre anys hem demostrat una actitud RESPONSABLE i COOPERANT

Responsabilitat que hem demostrat treballant conjuntament amb tota la comunitat educativa amb eficàcia, amb un paper conciliador davant les dificultats, i exigint quan creiem que era el moment ( ex no volem paraules volem fets ). Oferint recursos humans i econòmics per dotar adequadament la nostra escola ( per exemple amb un cas insòlit de quatre línees per un sol curs
La tasca de cooperació ens ha dut a un diàleg continu amb l’ equip directiu i professorat, resolent conflictes i trobant noves solucions més creatives i enriquidores, defensant l’ espai que ens es comú. Hem mesurat molt les nostres decisions i respostes davant el desengany amb les Institucions en el incompliment d`algunes de les seves promeses.

Com AMPA tenim un actiu paper de cohesió social mitjançant l’ integració en cada nou curs de totes les noves famílies que es matriculen a la nostra escola en el el barri i la comunitat escolar. Les seves aportacions son sempre ben rebudes , una oportunitat on desenvolupar part dels seus projectes vitals en espai enriquidor tant per pares com pels seus fills.

Creiem que la continuïtat i acompanyament dels nostres fills i filles en un projecte educatiu integrat i continu han de garantir l’èxit de resultats que es reinvertiran a la nostra societat, l’ institut escola.

Honorable Conseller som una comunitat responsable, amb un projecte de futur que creu que el seu centre pot ser un referent de qualitat en el procés d’ assoliment de equitat i excel•lència.

Fent referència a una dita del escriptor Alex Rovira l’ oportunitat si no s’ aprofita es perd o l’ aprofita un altre.

Som els perfectes companys per emprendre un nou viatge on en trobarà uns de millors ?

En definitiva de grans volem ser institut escola

Gràcies

Alicia García Bofill