Hola a tots/es,
Ja hem acabat el taller d’higiene; dijous de la setmana passada al matí varem anar a Tercer. Quantes coses que saben! es nota que són els grans de l’escola. Ja tenien molts aprenentatges assolits i, molt ràpidament, com esponges, van assimilar de nous……….però són grans i alguns……ai, ai, se la saben grossa.
.
Dijous a la tarda varem anar a P4, al ser els més petits que han rebut el taller, les activitats van ser molt diferents: jocs de bitlles de dents sanes i dents amb càries, amagatall de dents bones i dolentes, etc. S’ho van passar molt bé i van aprendre moltes coses……….i de mostra d’innocència es van “chivar“ que algun pare no es rentava les dents, fins i tot, que (textualment) al seu pare li agafaven cagarrines quan havia d’anar al dentista……la veritat molt divertit.
.
Dimecres al matí varem anar a Segon, van participar d’una cursa en equips per trobar aliments cariogènics o no, van veure un powerpoint amb conceptes d’anatomia dental, van fer un memory i instruccions d’higiene; i quina sorpresa! varem trobar una nena que sabia raspallar-se perfectament les dents i que no tenia gens de placa; li varem preguntar qui li havia ensenyat i ens va dir que la seva mare, la varem felicitar i des d’aquí felicitats a la seva mare.
.
Nois/es, de veritat podem estar molt contents dels nens de la nostra escola, de l’organització i de tots els professors que han col•laborat molt, jo estic orgullosa………………….amunt Pere IV.

Text i Fotos: Pili Giménez

Més fotos a: http://www.pbase.com/ampa/bucodental08.