IMG-20160503-WA0009 (3)

El CorreBlau és més que una cursa solidària. Pretén ser el referent de la ciutat de Barcelona en difondre la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme. És per això, que animem als corredors a gaudir de la cursa i de la seva contribució en defensa dels drets de l’alumnat amb TEA (trastorn de l’espectre autista). Pots trobar tots els detalls de la prova en aquest enllaç, així com també pots veure el recorregut en aquest altre enllaç.

El CorreBlau oferirà servei de guarderia el dia de la prova, de 09.30 a 11.30. Si hi estàs interessat, escriu-nos un email a info@7sports.es amb la següent informació: Nom del pare/mare/tutor, telèfon del pare/mare/tutor, nom del nen i edat del nen.

Data i lloc de la cursa

El CorreBlau es celebrarà el dia 8 de maig de 2016 en el Parc de La Ciutadella, a Barcelona.

Preu de la cursa

L’import per participar a la cursa serà de 12 euros, 7 euros per participar en la cursa (inclou samarreta i obsequis), i 5 euros per impulsar un projecte d’inclusió escolar d’alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat que promou l’Associació Aprenem des del 2010 a tot el territori de Catalunya.

El pagament podrà fer-se amb targeta de crèdit o mitjançant transferència bancària (per les inscripcions via web).

Inscripcions

Podeu realitzar la vostra inscripció Clicant AQUI.

Donacions

Si desitges fer una donació per la causa, ho pots fer en la mateixa pàgina per inscriure’s, només has de canviar la modalitat d’inscripció (la primera opció del formulari) a Dorsal Zero.

Moltes gràcies!

Contacta

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar un mail a info@7sports.es

Twitter

Pots seguir-nos a Twitter en el compte @CorreBlau